@zdzislawspanialy: mama się trochę śmieje, ojciec mówi, że to żenujące. a z dziewczyn, z którymi się spotykałem, to większość miała stosunek neutralno-pozytywny.
@zdzislawspanialy: Jak ostatnio byłem w Polsce zacząłem przez przypadek to kumplowi opowiadać (z Białego jesteśmy wiec każdy kto miał styczność unika go bo śmierdzi i jest obleśny) co tam się o--------a to sam zaczął oglądać. Teraz mnie wypytuje a kto to a co to. Nawet podjechaliśmy pod Szkolna do Zodiaka żeby zobaczyć sławojkę i pałac z dala bo chciał zobaczyć z bliska. xd
@zdzislawspanialy: Próbowałem ale się nie udało.Wszyscy się dziwią że to oglądam, a moja dziewczyna na słowo ogułem dostaje wscieklicy Ostanio byliśmy w kościele ja chrzcie i ledwie się powstrzymałem od śmiechu gdy skojarzyłem słowa księdza z Kononem bo brzmiały poodobie (godnie, sprawiedliwie..)
Mnie Żona i rodzina za Szkolną gania a Brat nauczyciel mówi że u niego w liceum oglądają to głównie uczniowie z rozbitych rodzin albo z problemami, ciekawy obraz widzów swoją drogą :D.
@zdzislawspanialy: u mnie nikt tego nie oglada i nie chce ogladac, ale mam kolege z którym sie trzymam od podstawówki i jego wciagnelo, dzięki temu jest nam raźniej w naszym s----------u umysłowym
@zdzislawspanialy: mnie brat wciągnął, chodź byłam sceptyczna i twierdziłam że wysyła mi głupie linki ale z czasem wciągało. Chodź mama mi powtarza że nie mam kogoś normalnego oglądać tylko Kononowicza ( ͡°ʖ̯͡°)
W sumie może chciała by penesa wreszcie
@zdzislawspanialy
Próbowałem ale się nie udało.Wszyscy się dziwią że to oglądam, a moja dziewczyna na słowo ogułem dostaje wscieklicy
Ostanio byliśmy w kościele ja chrzcie i ledwie się powstrzymałem od śmiechu gdy skojarzyłem słowa księdza z Kononem bo brzmiały poodobie (godnie, sprawiedliwie..)
Chodź mama mi powtarza że nie mam kogoś normalnego oglądać tylko Kononowicza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Musiałem poprawić, bo troszkę raziło w oczy. Miłego dnia