Wpis z mikrobloga

trzeba mieć nieźle nierówno pod sufitem żeby być zdania, ze mniejszość ma prawo większości coś narzucać

@Enviador: NARZUCAĆ XD co takiego ta mniejszość chce narzucać większości? Prawo do życia?
  • Odpowiedz
@Enviador: może najpierw ogarnij taką podstawę, jak to, jak działa nasz system wyborczy. Bo on nie jest 100% demokratyczny.
Większość wyborców nie chciała PiS u władzy. Większość wyborców głosowała na partię inną, niż PiS. PiS posiada ponad połowę miejsc w parlamencie, ale zdobył mniej, niż 50% głosów.

No i mamy jeszcze senat, który PiS p-------ł
  • Odpowiedz
@ajuto00: No to masz pluralizm, jak najbardziej. Nie słyszałem jeszcze, żeby do gejów strzelano.

Za to mieszkam w Poznaniu, które jest rzekomo bardzo LGBT-friendly, a ludzie raczej nie bardzo tolerują gejów. I nie mówię o jakimś penerstwie, a o ludziach, które będą w przyszłości tworzyć elitę tego narodu XD

Te wszystkie deklaracje są c--j warte, bo deklaracje to jedno, a akty prawne i tak mają swoją hierarchię. Przynajmniej w takim
  • Odpowiedz
No to masz pluralizm, jak najbardziej. Nie słyszałem jeszcze, żeby do gejów strzelano.

@multikonto69: W ogóle wiesz, na czym polega pluralizm?

Jeżeli ktoś strzela do gejów, to wcale nie jest to oznaka, że nie postępuje w duchu pluralizmu, ale że jest zwykłym patusem i ma mówiąc oględnie nasrane we łbie.
  • Odpowiedz
Nie słyszałem jeszcze, żeby do gejów strzelano

@multikonto69: a o dwójce zjebów, co b---ę na marsz równości chcieli zanieść też nie słyszałeś? Albo o rzucaniu kostką brukową w inny marsz w Białymstoku też nie słyszałeś?
  • Odpowiedz
  • 3
@Cukrzyk2000 co to jest ta strefa anty lgbt? Wchodze w nia i mi odbyt badaja czy ki c--j?
Cala polska to znajduje sie chyba w strwfe antymozg, sluzba zdrowia pada, wojsko ledwo zipie, budzety gmin sa napiete jak baranie j---a, podatki w gore, ceny w gore. Ale c--j z tym wazniejsze ze pedauly nie beda chodzic za reke.
  • Odpowiedz
@Cukrzyk2000: Chyba słabo słuchałeś albo bardzo żle to zainteresowałeś jeżeli to wystąpienie porównujesz do stref wolnych od LPG czy tam LGBTcostamplusczyminus.
  • Odpowiedz
@MadelnPoIand: Ale wiesz, że homoseksualizm to nie tylko u mężczyzn ?
Dodatkowo, wiesz, że jak jesteś gejem w związku to nie musisz uprawiać seksu analnego ? Ci debile nawet tego nie sprawdzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz