Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
Chcemy wejść na rynek z usługą skierowaną do osób, które kupiły dziadowskie buty lub ubrania, a sprzedawcy odmówili uznania reklamacji. Nasz pomysł polega na tym, że jeżeli jesteś w takiej sytuacji, to:
1. zgłaszasz problem na stronie zglosreklamacje.pl
2. my weryfikujemy zgłoszenie. Jeżeli sprawa dobrze rokuje, to zawieramy umowę przez Internet i wysyłamy do Ciebie kuriera po wadliwy towar
3. najpóźniej po 60 dniach dostajesz od nas 50% ceny z paragonu. Pieniądze dostajesz zawsze, niezależnie od tego, co zrobi sprzedawca. Nic nam nie płacisz, nie ponosisz żadnego ryzyka niepowodzenia.
Wiemy, że osób z takim problemem jest bardzo dużo i chcielibyśmy do nich dotrzeć. Na dobry początek organizujemy rozdajo - spośród osób, które zaplusują ten wpis, rozlosujemy kartę podarunkową Zalando o wartości 100 zł. W komentarzach możecie wrzucać zdjęcia swoich popsutych ciuchów i butów a my damy znać, czy zwrócimy Wam za nie pieniądze (to samo możecie oczywiście zrobić bezpłatnie na naszej stronie zglosreklamacje.pl)
Dlaczego akurat karta podarunkowa na ciuchy? Naturalnie liczymy na to, że kupiona przez Was rzecz się w przyszłości popsuje i odzyskamy 50% nagrody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozdajo #buty #moda #modameska #modadamska #prawo
Jeżeli się nie mylę, to wszystkie zgłoszenia, które do nas trafiły poprzez ten wątek, przeszły pozytywnie wstępną weryfikację i będą teraz czekać na zawarcie umów. Nie liczę Mirka, który zareklamował zepsutą oponę - po rozważeniu za i przeciw nie podejmiemy się tego tematu.
Nagroda trafia do @Tippler -
@zglos_reklamacje: Już po temacie, bo z rękojmi zgłosiłem i oddali 100%. Ale buty były wyjątkowo beznadziejnie wykonane, mimo że bardzo mi się podobały.
Będę o Was pamiętał w przyszłości.