Aktywne Wpisy
KingaM +176
kochamajfony +327
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
no #!$%@? jakby w polsce ludzie dbali xD wystarczy sie przejechac komunikacja miejska, narod brudasow xD zaloze sie ze polowa ludzi nie myje nawet rak po sraniu, taka u nas higiena
#chiny
@kemawir123: Nie zgadzam sie z toba. Po sraniu i przed jedzeniem myjesz rece oni nie.
Nich mi ktoś powie, że to nie jest naród brudasów czy śmierdziuchów. Wystarczy wyjść z piwnicy i się rozejrzeć.
Albo wizyta po bułki w piekarni, markecie. #!$%@? nawet reklamówki jeden śmierdziel z drugą śmierdzielką nie raczą wziąć. A potem macają brudnymi łapskami te bułki.
ha
@CharlieNeverForgotten: okej, ja i ty tak, ale w tym kraju jest prawie 40 milionów ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kemawir123: i o to chodzi. Statystycznie u nas kazdy/prawie kazdy myje rece, tam statystycznie kazdy/prawie kazdy nie myje rak
Komentarz usunięty przez autora
@donnie01: Ale weź im to powiedz, to zaraz będzie, że przecież mają czystego pitoka ( ಠ_ಠ) Tak samo hejtuję szczanie i sranie po lasach w sytuacji gdzie co 2km są stacje benzynowe z czystymi kiblami - obrzydza mnie jak sobie pomyślę, że taki
Facet z wyglądu zadbany, elegancki w garniturku. Nosz #!$%@? mać. Nawet tego nie odróżnisz komu podawać ręce przy przywitaniu a
https://bigthink.com/strange-maps/revealed-dutch-are-least-hygienic-europeans
@donnie01: no chyba jednak nigdy nie wyszedłeś xD
wyjedź gdziekolwiek to zobaczysz co to jest smród, brud i ubóstwo
Komentarz usunięty przez autora
No i jeszcze na wakacje za malolata byl na zwirowni w sasiednim powiecie.
Jesli nie masz pojecia jak wyglada "higiena" w Indiach czy Chinach to lepiej sie nie wypowiadaj bo tylko sie zblazniles.