Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +446
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kratofel123 +2
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
@reddml: wyjaśnij proszę
No fajnie, że cieszysz się z aktualizacji której celem jest zamulenie 6s żebyś kupił nowy xD
@DESiGNER86:
Czyli kazde urzadzenie zbudowane pod android 8 w gore to powinno miec.
@MakontufTRZY: xD
Czeka na gotowe, bo po to kupił telefon, żeby działał i nie musiał się z niczym p-------ć.
Arguement o tym, że poczytasz przez 2 wieczory o tym jaki system wybrać, w 2 godzinki se go zainstalujesz i w jedno popołudnie poinstalujesz znowu wszystko co
@bezduchy: patrz, a ja mam iPhone 6 i iPhone 8 na codzień.
Aktualnie mam Mi8, znajomy obok Mi6, drugi Mi9T Pro, a zespół mobile, kilka iphone (w tym X)
@szdunek: nie wiem czemu mnie tagujesz, jak ja nic takiego nie pisałem.
Na odwrót - broniłem starego iPhone 6, że działa dobrze (chociaż zauważalnie wolniej niz iPhone 8 i nowsze) i nie kupuje flagowców, ale raczej średnią/średnio-wyższą półkę i wystarcza mi to na 2-3 lata.
Kupowanie czegoś z myślą "ile stracę na tym po roku czy dwóch" to idealny przykład biedy, nie tylko umysłowej.
@Ko_Otu: specjalnie deklu napisałem że nie chodzi o iPhone tylko o jakikolwiek high-endowy telefon ale ty oczywiście masz kompleksy i musiałeś się p-----------ć do iPhona. Ha tfu na was XD