Aktywne Wpisy
pearl_jamik +156
Niech ktoś wytłumaczy dlaczego ludzie z wyższym wykształceniem, elita narodu, z wysokim ego, programiści stopnia najwyższego zostawiają po sobie w kiblu w biurze obesrany kibel?
#pracbaza #praca #pytanie #pytaniedoeksperta #programista15k
#pracbaza #praca #pytanie #pytaniedoeksperta #programista15k
#psy Mirki, jaką rasę psa doradźcie na pierwszego psa? Planuje wziąć na wiosnę ale już nie wiem. Myślałam o dalmatyńczyku, ale jest mało hodowli. Potem wymyśliłam białego owczarka szwajcarskiego, niby spoko jak na 1 psa, wszyscy mówili, a spotkałam się z panią co takiego ma na spacer, i trochę mnie zniechęciła (w sumie to dobrze, że nie słodziła tylko). Teraz mi chodzi po głowie chyba trochę mniejszy pies, zastanawiam się nad owczarkiem
#przegryw #seks
super wytlumaczenie kogos kto nie jest nic zaoferować innemu człowiekowi, przez co nie jest w stanie osiagnac rooochania za darmo.
Może i sobie poruchałeś za hajs, ale życzę Ci kiedyś poleżenia sobie trzymając się za ręce albo leżanka na łyżeczkę, porannego telefonu z pytaniem jak się czujesz i czy zjadłeś śniadanie( ͡° ͜ʖ ͡°
@m76859: nie ma czegoś takiego jak ruchanie za darmo. Zawsze coś inwestujesz, zawsze jakoś płacisz - kwestia
@m76859: nie ma czegos takiego w kazdym wypadku placisz nawet bedac chadem ciachem 10/10 to placisz genami
@m76859: tak tu sie zgodze w 100 procentach tylko ze niektorzy nie dostane tego co opisales lezanka na lyzeczke trzymania sie za raczki i smskow rano bo nie sa po prostu atrakcyni w zadnym stopniu wiec zeby sobie to zrekompensowac i oszukac system chodza na divy dzi@wki czy jak tam zwal
@TestoDepot: bo wiadomo gdyby musieli sobie ogarniac jakies laski w klubach to by sie musieli niezle urobic po lokcie a tak placa hajs i maja
@Ozja: ja tez nie rozumiem, niech kazdy sobie zyje jak chce, kogos krzywdzi ze ktos sobie pojdzie zamoczyc za hajs? no chyba nie skoro ubu stronom pasuje taki uklad
@TestoDepot: nawet nie chce mi sie czytac tych bluepillowych bredni, oni po prostu powtarzaja po kobietach ze placenie za sexy jest obrzydliwe. Tak samo gadki ze liczy sie osobowosc. Juz lepiej za to placic i zyc spokojnie a nie sluchac rad ktore nie dzialaja
@KarPaKo: ruchanie z dobrymi sukami za hajs > ruchanie średniawek/brak ruchania i takie są fakty po prostu ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@TestoDepot: Według takiej definicji no to nic na świecie nie jest za darmo. Ruchanie za darmo jest rozumiane że nie płacisz za to ani grosza, czyli normalna atrakcja
@PeknietaMorda: a drinki czy inne kolacyjki albo randki nie kosztują, co nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
@KarPaKo: otóż to. I pełen luz, możesz mówić co chcesz bo diva widziała i słyszała już niejedno, a nie uważać na słowa i nie poruszać jakichś tematów bo księżniczka zaraz się obrazi.
@PeknietaMorda: No bo nie jest