@konradk: Przy zatrzymaniu po bójce koleżanka nie wiedziała WTF i zaglądała do radiowozu przez przyciemniane szyby. Po wszystkim mieliśmy niezłą fazę, ale siedząc w radiowozie miałem ręce skute za plecami i tak mi zdrętwiały, że potem miałem problem z prowadzeniem auta.
@100piwdlapiotsza zbieznosc imienia nazwiska spoko, ale ze nawet data urodzenia prawie taka sama? Az dziwne. Druga sprawa o ile mnie nie myli oni w systemie widza zdjecie, wiec to tez troche komplikuje twoja historię, ale moge sie co do tego mylic :∆
@Insane_Mike: koleś z Pisza, ja z okolic Zambrowa to jakiś 80km ja z października, on z początku grudnia. Jeżeli @Sierzant_Bagieta może to zweryfikować, to chętnie mu się przedstawię :)
@NiemrawySasiad: w danych był pesel, ale podczas zatrzymania policjantka tego nie porównała. Dopiero podczas rozmowy z komendą, czy kimś tam to zweryfikowano
@NiemrawySasiad: najlepsze, że tydzień przed zdarzeniem brałem z sądu zaświadczenie o niekaralności bo zdałem egzaminy i kompletowałem dokumentację żeby złożyć to w PZŁ,
w danych był pesel, ale podczas zatrzymania policjantka tego nie porównała
@100piwdlapiotsza: No właśnie, cytując portal gov.pl > Numer PESEL to to jedenastocyfrowy symbol numeryczny, jednoznacznie identyfikujący osobę fizyczną.
Tak to jest jak sie ma nazwisko i imie z top3 w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie jest wielkie swiadectwo dla rozumu policjantow ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Druga sprawa o ile mnie nie myli oni w systemie widza zdjecie, wiec to tez troche komplikuje twoja historię, ale moge sie co do tego mylic :∆
@100piwdlapiotsza: Może w danych poszukiwanego dopisać jakiś niepowtarzalny identyfikator, np. PESEL...( ͡° ͜ʖ ͡°)
@100piwdlapiotsza: No właśnie, cytując portal gov.pl > Numer PESEL to to jedenastocyfrowy symbol numeryczny, jednoznacznie identyfikujący osobę fizyczną.
Powinni się upewnić kogo chcą zatrzymać.
Komentarz usunięty przez autora