Aktywne Wpisy
Goronco +167
anonanonimowy321 +33
Kiedyś pracowałem z taką jakby to się wydawało idealną szarą myszką.
Szczupła, włosy do pasa, nieśmiała, małomówna , raczej nie miała dużo znajomych, nawet pojechała z rodzicami na wakacje w wieku 23lat, lubiąca przyrodę i spierdotripy podsumowując charakterem taka bardziej przegrywowa niż normicka no i w końcu po długim czasie zapytałem się czy może gdzieś po pracy się spotkamy i pogardziła mną niemiłosiernie ehh
Nigdy więcej podobnej tak odpowiadającej mi dziewczyny nie
Szczupła, włosy do pasa, nieśmiała, małomówna , raczej nie miała dużo znajomych, nawet pojechała z rodzicami na wakacje w wieku 23lat, lubiąca przyrodę i spierdotripy podsumowując charakterem taka bardziej przegrywowa niż normicka no i w końcu po długim czasie zapytałem się czy może gdzieś po pracy się spotkamy i pogardziła mną niemiłosiernie ehh
Nigdy więcej podobnej tak odpowiadającej mi dziewczyny nie
2020 Nadal w Małopolsce:
Skoro Mati potrafi #!$%@?ć 2mld PLN dodatkowej dotacji na TVP w tym 20mln na produkcję i promocję filmu "Z E N E K"
To stać ich na to by kupić nawet całą serię i zrobić GP w Radomiu.
#f1 #kubica #echasanoku
Komentarz usunięty przez autora
Klasyka gatunku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@klepacz:@joolekk: Ogólnie obecne nazewnictwo województw to jest mega pomyłka. Mogli zostać przy pomyśle nazwania województw od ich stolic, ale nie! Awangarda i pokazanie, jacy my nie jesteśmy alternatywni i inne takie (czytaj, jesteśmy mega dzbanami, bo jesteśmy bardzo słabi z geografii i historii, a chcemy zapisać się w historii robiąc jakąś XD reformę)!