Aktywne Wpisy
Zielony_Minion +12
Od ponad pół roku nie uprawiałem seksu.
Od ponad 3ch lat nie uprawiałem dobrego seksu.
Pojawia się opcja na horyzoncie i.. cholernie się stresuję. Nawet nie tym, że wyszedłem z wprawy czy coś. Tylko tym, że będę się stresował, zastanawial czy jej się podoba i zapętlę się tak w mojej głowie, że nie będzie z tego żadnej frajdy.
( A patrząc że piszę o tym tutaj, to pewnie już za dużo o
Od ponad 3ch lat nie uprawiałem dobrego seksu.
Pojawia się opcja na horyzoncie i.. cholernie się stresuję. Nawet nie tym, że wyszedłem z wprawy czy coś. Tylko tym, że będę się stresował, zastanawial czy jej się podoba i zapętlę się tak w mojej głowie, że nie będzie z tego żadnej frajdy.
( A patrząc że piszę o tym tutaj, to pewnie już za dużo o
sxilll +352
Koleżanka w pracy się mnie pyta czy lecę gdzieś z dziewczyną na wakacje, odważne pytanie jak do kogoś, kto nigdy nie był w żadnym związku, nie wyjechał za granicę, ani nie latał samolotem
#przegryw
#przegryw
#gorzkiezale #zalesie #programowanie #komputery
Po 1: Programiści raczej się na naprawie komputerów nie znaj
Po 2: Będziesz mu później narzekał, że coś nie tak
Po 3: Jak Ci wgra pirackiego Office'a, to go w razie W #!$%@?. Jak nie wgra, będziesz marudzić
Po 4: W czasie kiedy naprawiałby Ci komputer, zarobi na serwisanta i rokse
Po 5: Nie musisz go wozić, bo stać go na taxi
Po 6: Wyjeb go na spadek po starych
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ale niemniej jednak pro-tip z końcówki dosyć dobry :D
Jak to jest, że ja mam udzielić darmowych porad prawnych w gówno-sprawach, a jak trzeba naprawić auto, zrobić zęba czy postawić dom to muszę płacić?
I tak, znam ludzi, dla których w środku nocy, wyrwany ze snu będę szukać orzecznictwa, ale wiem, że nigdy by czegoś takiego nie #!$%@?, chyba że sytuacja naprawdę podbramkowa. Nadto wiem, że ja również też mogę na nich liczyć. I PRZEDE WSZYSTKIM NIE ODZYWAJĄ SIĘ
ale racja, brat jakiś niemrawy
Zaczyna się od "przynieśliśmy tobie bo serwis by nas skasował, a ty zrobisz taniej", normalnie bym powiedział '#!$%@?' ale z rodziną dobrze trzymam, więc godzę się naprawiać za "co łaska". Później godzina tłumaczenia że części trzeba wymienić i to kosztuje i że nie nie mam u siebie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
W ogóle programiści są strasznymi bucami, wchodzisz sobie na forum jakichś inżynierów czy innych matematyków (nie bierzemy pod uwagę elektrody XD), opiszesz program i zaraz dostaniesz poradę jak sobie poradzić, gdzie szukać informacji, jak nie