Aktywne Wpisy

uncle_freddie +353
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

czerwony_kmer +278
Dlaczego parkowanie pojazdów o DMC > 2,5 t jest nielegalne w polsce. Doskonały przykład widoczny na zdjęciu. Nowy chodnik już zniszczony przez dostawcę. On dostanie co najwyżej 100 zł mandatu, a naprawa chodnika wyniesie przynajmniej kilka tysięcy. Oczywiście go zgłosiłem, ale na odpowiedź SM jeszcze trochę poczekam.
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
źródło: zniszczony chodnik
Pobierz

dziś pytanie dziś odpowiedź
To bardzo łatwe. Kobiety nie muszą NIC robić, aby zostać poderwaną i być czyjąś dziewczyną. Kobiety po prostu muszą oddychać, a nawet te bardzo brzydkie znajdą faceta, który obniży swoje oczekiwania, by móc przelecieć cokolwiek. Dlatego dla kobiet jest nielogiczne, że nikt nigdy nie był w związku. Dla nich facet, który nigdy z nikim nie był, jest dziwakiem, a kobieta, która wszystkim daje dupę, jest normalna.
└[⚆ᴥ⚆]┘
Komentarz usunięty przez moderatora
Mnie kiedyś ziomek zapytał czy mam już jakieś dzieci xD To był mój pierwszy dzień w nowej pracy. Miałem wtedy 21 lat i oczywiście żadnej dziewczyny na horyzoncie XD Aż mnie zamurowało wtedy, ale nawet to było miłe, że pomyślał, że mogę mieć.
Najgorzej jak ktoś z góry zakłada, że nie mam nikogo, wtedy mnie to smuci. Ale im jestem starszy tym częściej ludzie zakładają, że