Aktywne Wpisy

Linnior88 +4
Czym jest waszym zdaniem miłość

ziuaxa +264
Zazwyczaj wrocławska policja swoją niekompetencją, opieszałością, agresją albo ignorancją i kretynizmem po prostu niszczy życie uczciwym obywatelom. Tym razem stało się inaczej i przez brak mózgu wyszło jak wyszło.
Typ od prawie roku był poszukiwany listem gończym, a na stałe przebywał w miejscu zameldowania. XD XD
XD
Typ od prawie roku był poszukiwany listem gończym, a na stałe przebywał w miejscu zameldowania. XD XD
"Transportujący go policjanci — Daniel Ł. i Łukasz K. to niezwykle doświadczeni funkcjonariusze. Pierwszy w służbie jest od ćwierć wieku, drugi od 19 lat"
XD
Piątkowa

#przegryw
dziś pytanie dziś odpowiedź
To bardzo łatwe. Kobiety nie muszą NIC robić, aby zostać poderwaną i być czyjąś dziewczyną. Kobiety po prostu muszą oddychać, a nawet te bardzo brzydkie znajdą faceta, który obniży swoje oczekiwania, by móc przelecieć cokolwiek. Dlatego dla kobiet jest nielogiczne, że nikt nigdy nie był w związku. Dla nich facet, który nigdy z nikim nie był, jest dziwakiem, a kobieta, która wszystkim daje dupę, jest normalna. Bo
└[⚆ᴥ⚆]┘
„Normictwo bywa tak odklejone, że nie jest sobie w stanie tego wyobrazić. Stare, znałem.”
Ja bym to napisał trochę w innym tonie. Bo to nie normictwo jest odklejone tylko tak wyglada życie większości: związek, wakacje, imprezy
To #przegryw jest odklejony jak nie potrafi zaspokoić swoich potrzeb życiowych i placze na tagu narzekając, ze to, ze tamto.
Jeszcze nie spotkałem nikogo kto na wypoku napisałby „k..wa znowu na te Malediwy muszę lecieć”
Komentarz usunięty przez moderatora
Mnie kiedyś ziomek zapytał czy mam już jakieś dzieci xD To był mój pierwszy dzień w nowej pracy. Miałem wtedy 21 lat i oczywiście żadnej dziewczyny na horyzoncie XD Aż mnie zamurowało wtedy, ale nawet to było miłe, że pomyślał, że mogę mieć.
Najgorzej jak ktoś z góry zakłada, że nie mam nikogo, wtedy mnie to smuci. Ale im jestem starszy tym częściej ludzie zakładają, że kogoś