Aktywne Wpisy

simpiara +225
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

źródło: comment_Ne23R3HZMbsOIN1od1DHix4juOhGcOYv.jpg
PobierzWypowiedź o byciu tam ostatni raz zrozumiałem tak, że od tego roku zamierza ona zabierać ze sobą psy- i dlatego jest tam ostatni raz. W sumie- jak właściciela uważam za buca (a tak bym odebrał tekst o "znikaniu") to też bym tam więcej nie
Komentarz usunięty przez autora
@To_ja_moze_pozamiatam:
Ale przecież dokładnie o to właścicielce chodziło, i niemal dokładnie tak powiedziała. A ja nadal nie rozumiem, co powiedziała złego?
I wszystko sie zaczyna od tego ze ‚prawdopodobnie nie wiedziala,ze to bedzie problem’. To juz pokazuje, ze u niej z tym zrozumieniem i kultura cienko ktorej tak nam zyczysz. Nikt nie chce sie do nikogo p-------c, tylko ja mam na przyklad dosyc ludzi ktorzy nigdy niczego nie wiedza i udaja zagubionych w rzeczywistosci, bo licza ze moze sie uda. Tak samo ta pani, liczyla po prostu na to, ze
@To_ja_moze_pozamiatam: Sprzedaż, hotel dla psów, wynajem opiekuna dla zwierząt z mieszkaniem.
Przecież to nieistotne - istotne jest to by nie przeszkadzały pozostałym gościom i nie niszczyły pensjonatu.
Chodziło o wyjaśnienie, że zwyczajnie, po ludzku mogła nie wiedzieć o zakazie jeśli psy ma od niedawna. I właśnie o ludzkie podejście mi chodzi, którego Wy, Janusze, nie macie. Przestań się spinać.
1. To nie jest argument. Piszę co chcę i kiedy chcę.
2. Tylko wszyscy w tej nitce.
3. Co robię? Już sam nie wiesz, co piszesz. Zacząłeś od braku kultury właściciela, a w tej chwili próbujesz usprawiedliwić nieuczciwą klientkę jej własną ignorancją. Zrób jeszcze fikoła. Przynajmniej się pośmiejemy.
I przypomnij sobie definicję orania.
Komentarz usunięty przez autora