Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pndpkf Pamiętam, ale ciężko porównywać z życiem, które wiodę teraz, bo byłem wtedy dzieckiem.
W sumie jak tak sobie pomyślę, to praktycznie wszystkie najlepsze i warte zapamiętania chwile w dorosłym życiu były pod wpływem...
  • Odpowiedz
@Pndpkf: pamiętam i przyznam, ze dopiero po pierwszym psychodeliku zacząłem cieszyć się życiem.

W sumie jak tak sobie pomyślę, to praktycznie wszystkie najlepsze i warte zapamiętania chwile w dorosłym życiu były pod wpływem...

@mindrape: u mnie może nie wszystkie, ale bardzo dużo dorosłego życia. Z drugiej strony mdma i psychodeliki spowodowały, ze dążę do podobnych stanów na trzeźwo.
  • Odpowiedz
  • 3
@mindrape: same. momentami myślałem że to smutne mieć najlepsze chwile właśnie na substancji ale po czasie dochodzę do wniosku że po prostu za mało widziałem na trzeźwo
  • Odpowiedz
  • 3
@Jakis_Leszek: same here, też mi psycho pokazały że trzeźwość może być spoko bardzo (mając oczywiście z tylu głowy porównanie trzeźwości z byciem na substancjach). z tymi stanami na trzeźwo świetna opcja (należymy chyba do podobnej grupy co po wszystkim na trzeźwo poszukują podobnych emocji, zachowań) ale jak patrzę na niektórych to albo żyją w totalnym przeciwieństwie tego albo nie potrafią przypomnieć sobie jak to było na nieco powiększonych źrenicach i
  • Odpowiedz
@Pndpkf: pamiętam i jakoś nie chce pamiętać dlatego biorę, było faktycznie może kilka chwil na trzeźwo kiedy byłem szczęśliwy ale coraz mniej niż je pamietam. Teraz jak sobie pomyślę to wszystkie dobre wspomnienia mam kiedy byłem pod wpływem. No cóż...
  • Odpowiedz
ale jak patrzę na niektórych to albo żyją w totalnym przeciwieństwie tego albo nie potrafią przypomnieć sobie jak to było na nieco powiększonych źrenicach i wdrożyć to w życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Pndpkf:

jakoś
  • Odpowiedz
  • 0
@Jakis_Leszek: jeszcze to wszechobecne uczucie przez kilka godzin uświadamiające, że w żadnym wypadku nic dookoła nie ma znaczenia... aż mi przypomniałeś czego tak właściwie szukam w tych substancjach:)
  • Odpowiedz
@Pndpkf: nie, nie przejmuje się takimi rzeczmi bo odpowiednio się przygotowuje. Zostawiam sobie 1-2 dni po tripie na powrót. Jak miałbym dziś w nocy jeść psychodelik a jutro rano isc do pracy to pewnie bym o tym myślał, wiec nie robie tego w taki sposób.

S&S najważniejsze

A jak u Ciebie z tym?
  • Odpowiedz