Aktywne Wpisy

StaryWedrowiec +161
DoktorMorela +5
Spotkałem sie na grilla ze znajomymi i chyba na wykopie siedzą życiowe porażki i niedojdy.
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś

Nie bardzo mam pomysł jak to wkleić jako czytelny screen. Generalnie polecam się zaznajomić, ma to jakiś sens jak się przeanalizuje.
#konfederacja #4konserwy
Ja też raczej nie oceniałem powierzchownie całej sytuacji, zwłaszcza po wywiadzie Korwina, gdzie mówił że Mentzen opracowywał strategie, spodziewałem się że musiało to być poprzedzone poważną kalkulacją.
Trzeba jednak starać się wyciągać wnioski samemu i nie słuchać nikogo na ślepo.
@Volki: Powiem szczerze,
@Miklin1209: A ja tak jak pisałem, ciężko ci to sobie wyobrazić, bo ulegasz fałszywej narracji jakoby Braun był kato-faszystą. A on jest również wolnościowcem, tylko że katolickim. Cała Korona jest partią wolnościową, oni utożsamiają się z Chrześcijańską szkołą ekonomii (opartą na 7 i 10 przykazaniu)