Aktywne Wpisy

mdlejtecole +61
Szybka ankieta z rana. Co robisz w takiej sytuacji gdy samochód "B" próbuje wbić się 50-100m przed końcem pasa?
Patowa sytuacja na polskich drogach, kierowcy z pasa, który się kończy zjeżdżają dużo wcześniej niż powinni podczas jazdy na suwak co powoduje, że ~75% osób które przejeżdża przez zwężenie jest z pasa kończącego się.
Pytanie do osób, które jeżdżą jak samochód "B". Co jest powodem tego, że nie możecie dojechać do końca drogi
Patowa sytuacja na polskich drogach, kierowcy z pasa, który się kończy zjeżdżają dużo wcześniej niż powinni podczas jazdy na suwak co powoduje, że ~75% osób które przejeżdża przez zwężenie jest z pasa kończącego się.
Pytanie do osób, które jeżdżą jak samochód "B". Co jest powodem tego, że nie możecie dojechać do końca drogi
źródło: suwak
PobierzJazda na suwak. Co robisz gdy B próbuje wbić się 50-100m przed końcem pasa?
- Wpuszczam go 37.9% (650)
- Nie wpuszczam go, jadę tak, żeby nie wjechał 27.5% (471)
- Zmuszam go do jazdy do końca pasa 27.8% (476)
- Naprawia zderzak na jego koszt 6.9% (118)

Lewusx +35
Porównanie, zdjęcia dzieli 13 miesięcy pracy i około 6kg.
Nie wiem czy będzie to 6kg mięsa, ale różnica jest zadowalająca.
A tymczasem kolejny tydzień redukcji, waga 107,9kg.
Żarcie:
Nie wiem czy będzie to 6kg mięsa, ale różnica jest zadowalająca.
A tymczasem kolejny tydzień redukcji, waga 107,9kg.
Żarcie:
źródło: 70526E57-5E4F-40F8-99D8-0BFF5137A8D0
Pobierz

#filmy
Obejrzeć można ale smutno, że to zaprzepaszczony film. Muzyka słaba żeruje na znanym motywie, nic nowego. Na kolanie chyba to robił.
Tu, ale ja się skupiam raczej na konkretnej rzeczy. Poczytaj lepiej recenzje ekspertów, sporo ich w sieci