ja tak konkretnie umyje raz na 2 miesiace teraz, ze siedze na myjni z 2h, a tak to wpadam raz na tydzien spryskac z grubsza od wiekszego brudu, aktywna piana i znowu spryskac i jade dalej, nie mam na to czasu
@goferek: @JPXXX: auto musi latać, nie mam czasu na ceregiele z myciem. Zazwyczaj myję podobnie jak zmieniam olej - raz na trzy miesiące xD i przed większymi świętami
@goferek: Jak mam umyć auto jak na dworze przymrozki i ogólnie piździ jak jasny gwint kiedy zawieje, a na myjnię automatyczną nie pojadę, bo zrobię lakierowi #!$%@?ę ( ͡°ʖ̯͡°)
Nic nie robi mi tak dnia, jak małolaty, które myślały, że #tusk im da skrobanki na życzenie z NFZ, a ostatecznie nie mogą nawet kupić Monsterka (。◕‿‿◕。) #winatuska #bekazpo #energole #sejm
#motoryzacja #samochody
Jak często?
@goferek: xD
ja tak konkretnie umyje raz na 2 miesiace teraz, ze siedze na myjni z 2h, a tak to wpadam raz na tydzien spryskac z grubsza od wiekszego brudu, aktywna piana i znowu spryskac i jade dalej, nie mam na to czasu
@goferek: Widzę że odpowiadają Ci same brudasy ;) 1x w tygodniu to absolutne minimum żeby auto utrzymać w czystości.
Poza tym zima (ale taka prawdziwa) jak wiem ze bedzie dluzej stalo to myje przed postojem aby pozbyc sie soli
Prowadzę statystki
15.01.20
14.09.19
14.07.19
07.03.19
02.12.18
15.09.18
05.08.18