Aktywne Wpisy
labelle +403
Dwa lata temu przeprowadziłam się do mojego niebieskiego, do miasta oddalonego o 80 km od mojego wcześniejszego miejsca zamieszkania i pracy. Szukałam wtedy pracy na już – i udało się. W 3 dni po przeprowadzce znalazłam pracę w zawodzie (księgowość).
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce

tojapaweu +184
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Zapraszam na tag #mapycs16 gdzie codziennie będę wrzucał najróżniejsze mapy z tej klasycznej gierki. Niedocenione, mało znane, zapomniane, jak i te, które cieszyły się największą popularnością. Będziemy mogli powspominać i podyskutować na temat danych map. W planie mam przebrnąć przez wszystkie, ale czy się uda to czas pokaże.
źródło: comment_CXS4YKRM4uNMmHAjJxQ2DB53Bdp0IIH8.jpg
Pobierzdrugą mapę też słabo pamiętam .
A cbble było fajne i jeszcze lepiej grało się na niej w chowanego bo była dosyć duża
Piękne czasy na ircu #search.pl
@GhostWriterDrejka: Po tym co się ostatnio działo na tagu mam wrażenie, że wszyscy cisneli tylko dusty a każde odstępstwo to już mało znane/ niedoceniane...
Komentarz usunięty przez moderatora
brakuje także declan1mill oraz declan2fire aczkolwiek wiele dałbym żeby ciupać na deprodigy czy starym decbble (chociaż cobblestone też mi się podobał).
źródło: comment_YgG1zEkWV4gYGdLqoaljvhrOQGErr1za.jpg
Pobierz