Wpis z mikrobloga

@anonymous_derp: Dwa pytania.

1. Być może przegapiłem, ale dlaczego wróciłeś do soli? O ile dobrze kojarzę to odrzuciłeś ją ze względu na to, że pełni ona formę "nagrody", czyli poprawia smak, a tak naprawdę nie jest jakoś super niezbędna.

2. W jakich ilościach kupujesz mięso? Goleń leci już kolejny dzień, więc obstawiam, że w Makro czy Selgrosie, kupujesz większe ilości. Pytanie ile?

  • Odpowiedz
1. Być może przegapiłem, ale dlaczego wróciłeś do soli? O ile dobrze kojarzę to odrzuciłeś ją ze względu na to, że pełni ona formę "nagrody", czyli poprawia smak, a tak naprawdę nie jest jakoś super niezbędna.


Dostaję skurczy bez sporych ilości soli. Jest to nawet znany efekt u części lowcarbowców. Wolę skurczów nie mieć.

2. W jakich ilościach kupujesz mięso? Goleń leci już kolejny dzień, więc obstawiam, że w Makro czy Selgrosie, kupujesz większe ilości. Pytanie ile?


Makro.
  • Odpowiedz