Aktywne Wpisy
vitovia +83
Środa. 11 września.
Czesi uzyskują modele pogodowe pokazujące duża anomalie. W tym samym dniu powoluja sztab kryzysowy.
Czwartek. 12 września. Czesi rozpoczynają spusty zbiorników retencyjnych, szykując się na dużą wodę. Przygotowują też worki z piaskiem. W tym samym czasie prognozy w Polsce zapowiadają deszczowy weekend.
Piątek. 13 września. Zaczynają się lokalne podtopienia, Czesi informują że najgorsze przed nami. W Polsce premier mówi, że prognozy były przesadzone i nie ma się czego obawiać.
Sobota. 14 września. Woda zaczyna zalewać coraz większe tereny na Dolnym Śląsku i Opolszczyźnie. Przepelnione zapory po polskiej stronie rozpoczynają spust wody pogarszając i tak dramatyczna sytuację.
Niedziela. 15 września. Sytuacja jest katastrofalna. Polski Rząd rozpatruje uznanie stanu klęski żywiołowej. Rządowe trolle rozpoczynają w internecie akcje, że winny powodzi jest poprzedni rząd nie budujący zapór wodnych.
Czesi uzyskują modele pogodowe pokazujące duża anomalie. W tym samym dniu powoluja sztab kryzysowy.
Czwartek. 12 września. Czesi rozpoczynają spusty zbiorników retencyjnych, szykując się na dużą wodę. Przygotowują też worki z piaskiem. W tym samym czasie prognozy w Polsce zapowiadają deszczowy weekend.
Piątek. 13 września. Zaczynają się lokalne podtopienia, Czesi informują że najgorsze przed nami. W Polsce premier mówi, że prognozy były przesadzone i nie ma się czego obawiać.
Sobota. 14 września. Woda zaczyna zalewać coraz większe tereny na Dolnym Śląsku i Opolszczyźnie. Przepelnione zapory po polskiej stronie rozpoczynają spust wody pogarszając i tak dramatyczna sytuację.
Niedziela. 15 września. Sytuacja jest katastrofalna. Polski Rząd rozpatruje uznanie stanu klęski żywiołowej. Rządowe trolle rozpoczynają w internecie akcje, że winny powodzi jest poprzedni rząd nie budujący zapór wodnych.
CH3j +127
#powodz Stronie Śląskie - przed wodą i w wodzie
#jedzenie #gotujzwykopem #jedzzwykopem #keto #mieso #zerocarb #carnivore #dietakarniwora #dieta #bederzigol
Do czarnolistowania: #69762700e1624c438ad6d2981e4698a7
@anonymous_derp: skoro nałożyłeś blura na zdjęcie, to ten tag chyba możesz usunąć.
Komentarz usunięty przez autora
1. Być może przegapiłem, ale dlaczego wróciłeś do soli? O ile dobrze kojarzę to odrzuciłeś ją ze względu na to, że pełni ona formę "nagrody", czyli poprawia smak, a tak naprawdę nie jest jakoś super niezbędna.
2. W jakich ilościach kupujesz mięso? Goleń leci już kolejny dzień, więc obstawiam, że w Makro czy Selgrosie, kupujesz większe ilości. Pytanie ile?
Dostaję skurczy bez sporych ilości soli. Jest to nawet znany efekt u części lowcarbowców. Wolę skurczów nie mieć.
Makro.