Aktywne Wpisy
blackghost +33
Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego

andbatros +63
Ktoś mi wyjaśni po co gratulować parze dziecka? Gratulować, że ktoś potrafił włożyć siusiaka i opróżnić wór? A kobiecie gratulować, że tak wytrząchała miednicę, że pomogła plemnikom dotrzeć do jaja? xD
#antynatalizm
#antynatalizm

Rekordowo wysoka kara #uokik nałożona na #volkswagen
#wydarzenia #polska #motoryzacja
28 mln € XDDDDD
REGORODWA KARA
W Niemczech samo Porsche dostało ponad 500 milionów euro.
Też w DE Audi dostało
@jarezz: Ciekawe, jaki będzie ich los? Demontaż? Mietki handlarze z mniej cywilizowanych krajów będą je sprowadzać do siebie? Ciekawe, ile z nich już jeździ po Polsce.
VW z USA na Otomoto (diesel)
Audi z USA na otomoto (diesel)
Raczej ich nie ma za dużo w Polsce.