Aktywne Wpisy
dlaczego_michau +922
Jestem w Hiszpanii w Walencji na najbardziej turystycznym w tej okolicy nadmorskim bulwarze La Patacona.
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
therealhajto +206
Edit:
A są tu jeszcze na tym portalu bialorycerze Januszy którzy twierdzą że wypłata 2500netto
rozumiem Cię doskonale - jak co miesiąc zaglądam na swój pasek, to muszę wcześniej brać coś na uspokojenie, bo mnie #!$%@? jasna strzela jak widzę prawie pół pensji wywalonej w błoto (bo nigdy ani ja, ani nikt z mojej rodziny nic z tego nie będzie miał) na te wszystkie zusy, nfz-ty i inne daniny...na samą myśl mi się ciśnienie podniosło, ehh...ヽ( ͠°෴ °)ノ
Potem jeszcze spojrzeć na ceny mieszkań, samochodów, życia codziennego i ogarnia jeden wielki #!$%@?, bo uczysz się latami, jesteś specjalistą, niby jest się w tych górnych 10-15% zarobków,
Komentarz usunięty przez autora