Wpis z mikrobloga

Po długim czasie łazienka prawie skończona. Zostały jedynie drzwiczki od pralki i kaloryfer nad nią. Do wakacji bedzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Plan i prawie całe wykonanie było nasze. Meble na zamówienie. Praca szła mozolnie i czasami miałem jej dość. Pare kafli trzeba było zbijać, ale efekt końcowy jest zadowalający. Można mieszkac ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co bym zmienił? Miejsce tej cholernej słuchawki pod prysznicem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dwa dodatkowe zdjęcia w komentarzu. #budujzwykopem #remontujzwykopem #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #remont #zrobtosam
m.....n - Po długim czasie łazienka prawie skończona. Zostały jedynie drzwiczki od pr...

źródło: comment_t3c4HeH2qJlpSB52QUe8B8dnqzerriLg.jpg

Pobierz
  • 177
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jempierozki: Aaaaa;-) kafle pod kuchnia są tylko ze idealnie pod nogami. Jest to ukryte tak żeby sprawiało wrażenie ze całość jest na zwykłych panelach:P
@tegie: a dokładnie czego ceny chcesz znać? Kafli? Baterii? Szyby? Podłogi również?
  • Odpowiedz
  • 0
@marek-witman głównie szyba. Ale chętnie poznam detale, bo planuje podobny u siebie. Czy żeby zrobić odpływy musiałeś jakoś podnosić podłogę? Czy szyba z ramkami wyszła drożej od jednolitej szklanej ściany? Itd itp.
  • Odpowiedz
@tegie: Cała łazienka jest dodatkowo podnoszona w stosunku do reszty mieszkania. Chcąc zrobic prysznic bez brodzika niestety nie udało mi się tego uniknąćbo spad trzeba odpowiedni zachować. Szyba w leroy kosztowała 400zl a okleina do niej 90zl. Robota darmowa. Identyczna szyba w leroy również oklejona tak jak moja kosztowała 1400zl wiec oszczędność znacząca. Łatwiej będzie zrobic odpływ w podłodze a nie w ścianie jak mój. Miej to na uwadze (
  • Odpowiedz