Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Francuzi aaa TFU, do dziś nie wysłali Baccarata, także nici z wysyłki po 12 stycznia. Będzie dobrze jak przyjdzie w połowie tygodnia po 19 stycznia.
Napisałem do nich żeby połączyli moje zamówienie z poprzednim z próbkami:
Jak dobrze rozumiem francuskie wysrywy, to te łby czekają aż jakiś miły Pan z mastercard przyniesie im kasę w gotówce, bo powyżej 500 Euro nie ufają informacji online o przyjęciu płatności ? wtf ? XD
Nieoficjalnie, mają zamieszanie w związku z poddaniem się wrazie wojny usa vs iran #pdk także czekamy, a ja informuję żebyście nie wysyłali na mnie komornika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ps. @boa_dupczyciel oczywiście też ma ciszę w eterze, nie dostał nawet odpowiedzi na maila (napisz proszę co im wysłałeś XD)
Wołam miruny z najlepszej rozbiórki ever:
@n_rostova: @Wygryw_z_wyboru: @Frollo: @Rybkalubiplywac: @Karol8888: @vizori: @Tomash93: @tomeczek11: @Obliv: @LivingBrain: @rev9: @LeonMoczydupa: @trzewikodziup: @chuckmls: @przemilcze: @Quimeen: @alvaro1989: @emiliooestevez: @Arado-Akbar @maniekdraniek
#perfumy