Wpis z mikrobloga

Jak ja mam szanować kobiety skoro one same zachowują się nielogicznie ¯\_(ツ)_/¯
To oczywiście żadne odkrycie dla doświadczonych mirków, ale ja wiele lat nie miałem o płci teoretycznie pięknej większego pojęcia. Myślałem, że trzeba być miłym, płacić za nie w restauracji, często pisać i dzwonić.
Oczywiście gówno prawda. Jeśli spotykałem się z dziewczyną z badoo i byłem miły, rozmowny, aktywnie słuchałem, płaciłem za nią, odprowadzałem, potem pisałem, to było to nasze pierwsze i ostatnie spotkanie i nawet się suka nie fatygowała napisać o co jej chodzi. Gdy podbijałem do koleżanki ze studiów przynosząc jej notatki, wpisując ją na wykładach, na które nie chodziła, bo odsypiała nocne hehe imprezki, na których była oczywiście beze mnie, byłem na każde jej zawołanie, to nigdy nie miała czasu się ze mną spotkać nawet na niezobowiązujące piwo, przeskakując w tym czasie z jednego chada na drugiego. Wiem, byłem beciakiem, ostatnim frajerem.
Ale gdy raz spotkałem się z laską, która męczyła mnie na badoo o spotkanie a ja wcale nie byłem chętny, i na samym spotkaniu też byłem znudzony i raczej milczący, bo nie pasowała mi z wyglądu, urwałem się po godzinie, zapłaciłem tylko za swoją kawę i poszedłem w swoją stronę, to... Cóż, zanim zdążyłem kulturalnie napisać, że nie jestem zainteresowany dalszą znajomością, miałem wiadomość o treści "było bardzo fajnie, dziękuję, mam nadzieję na kolejne spotkanie ;*" xD

#rozowepaski #logikarozowychpaskow #polka #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
  • 9
Moim zdaniem świat powinien

@niekibicujepilkarzom: caly Twoj problem polega na tym, ze swiat nie jest taki jaki chcialbys zeby byl i nigdy nie bedzie.
Swiat nie jest Twoim zyczeniem.
https://pl.wikipedia.org/wiki/My%C5%9Blenie_magiczne

Zacznij poznawac swiat empirycznie i dopiero budowac sobie zdanie na jego temat, a nie zyc swoimi urojeniami.

Tylko wtedy Twoje odczucia beda spojne.

Skad wiesz ze swiat powinien byc taki czy inny? Ktos Ci tak powiedzial? W telewizji tak zobaczyles?