Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
@efceka: ja bym u siebie zamienił jeszcze mówienie z pisaniem. Znacznie łatwiej mi coś wybełkotać niż to poprawnie zapisać ;).
@NieRozumiemIronii: c---a sobie poćwiczysz na wakacjach. Nauka mówienia w obcym języku jest jak nauka rzemiosła, programowania. Jak nie ćwiczysz regularnie, co najmniej kilka razy w tygodniu to nic się nie
@sralpies: ja się nauczyłem. Przeczytaj jeszcze raz fragment mojego posta, gdzie piszę, że wiem o trudności innych uczniów (nie tylko polskich) w mówieniu w obcym języku.
@Niemagiczny: przecież są osobne kategorie - w CV pisze się biegła znajomość języka w mowie i piśmie
@Castiel: Zapewne chodzi o nieme czytanie tekstu, bez wymowy.
@stanli: what the fuck. Jak to to? Co ty gadsz typie..poczytaj o koncowkach, plox