Aktywne Wpisy

mrocznegacie +890
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
źródło: stuwa-wydaje-ja-jakbym-spluwal
Pobierz
jarosuaf +160
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
źródło: 2
Pobierz

#manchesterunited
źródło: comment_h1yCEQ7CETTltLvycZBzQXKJ3AuGDVQK.jpg
PobierzW angielskim futbolu chyba Arka nie widzę. Ale jeśli to unikałbym United, bo na ten moment to klub w którym bardzo ciężko popchnąć swoją karierę do przodu. Chyba, że personalnie tam się coś pozmienia i nie mam wcale na myśli Solskjaera.
Valencia to chyba wcale nie lepsze miejsce niż United a w Atleti to ciekawe czy Arek dałby radę w tych mitycznych już przygotowaniach do sezonu u Ortegi.
Jeśli Czerwone Diabły rzeczywiście chcą Milika to pewnie już pakuje walizki. Jedynie gwiazdy światowego topu mogą
Myślę sobie, jaki piłkarz w United pchnął swoją karierę do przodu od czasu odejścia Fergusona (pomijam wychowanków). Do głowy przychodzi mi tylko Ander Herrera, może Anthony Martial.
Pogba, Alexis, Depay czy nawet di Maria. de Gea też jakoś w tym United "zgnuśniał".
Ale jeśli chcesz wejść na ten absolutny szczyt, to dziś optymalna droga nie wiedzie przez United. Musisz być wielkim kozakiem, żeby w United to osiągnąć. Ale jeśli nim jesteś, to dziś masz ciekawsze oferty niż United. Taki paradoks.
Grę United nazywasz kabaretem bo masz świadomość jak grali jeszcze kilka lat temu, powtórzę się i powiem, że tam gdzie United ma podłogę tam reszta ma sufit.
EOT
A już odnoszenie się kibica united do historii to miód na serce.