Wpis z mikrobloga

@konsonanspoznawczy No to się nie wjeb, bo lepiej już być uzależnionym od MJ. Tym bardziej, że podobno palisz w rozsądnych ilościach i dobrze na Ciebie działa.
Dobra, nie truję już. Udanego fazowania!( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@konsonanspoznawczy: powiem Ci właśnie że moja standardowa dawka bupry sniffem to było właśnie 1mg i zawsze działało świetnie :)
Kurcze aż mnie nostalgia wzięła, szkoda , że tu w Irlandii jest bardzo ciężko dostać bupre w postaci tabletek podjęzykowych, ale póki co mam oxynorn w kapsułkach, wystarczy że otworze kapsułkę, wysypuje idealny proszek, robię scieche i jeb w kichawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@konsonanspoznawczy: no niestety wymioty po buprze to dość powszechny efekt uboczny, sam wielokrotnie to przerabiałem.
Słyszałem też że jeśli chodzi o bupre to czasem mniej znaczy więcej tzn. Czasem mniejsze dawki działają lepiej niż większe i muszę przyznać że faktycznie czasem się to sprawdzało ;)
  • Odpowiedz
@konsonanspoznawczy: możesz spróbować, ja osobiście nigdy nie stosowałem nic na wymioty, przeważnie wymiotowałem raz czy dwa przy pierwszych razach i przechodziło. Po dłuższym czasie sniffowania już nie miałem wgl wymiotów.
  • Odpowiedz
@konsonanspoznawczy: No powiem Ci właśnie że z bupra, tym bardziej sniffem trzeba uważać bo łatwo przedawkować.
Dlatego właśnie po jednym takim doświadczeniu zacząłem robić tak że tabletkę 2mg zgniatalem na proch i robilem sobie z tego 4 mniej więcej równe kreski i na prawdę często bywało tak że jedna taka kraska (1/4) działała lepiej niż 1/2 lub z całej tabsy. Bupra ma to do siebie że czasem mniejsza ilość działa
  • Odpowiedz
@konsonanspoznawczy: a co mi się jeszcze przypomniało... Ogólnie nie polecam osobą powiedzmy z mniejszym narko doświadczeniem, ale bardzo ale to bardzo miło wspominam mix bupry i MDMA. Coś pięknego po prostu, chyba mój ulubiony mix z tą substancją (mdma)
Uprzedając pytanie, ciężko opisać to doświadczenie, to trzeba po prostu przeżyć, ale jak już mówiłem, trzeba znać swoje limity i odpowiednio dawkować żeby sobie nie zrobić kuku ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@konsonanspoznawczy: no to jest dobra zasada przy nowych substancjach. Zawsze warto zarzucić mniej i zobaczyć jak Twój organizm , zareaguje, ew dorzucić po czasie, niż zajebsc ,a dużo i się męczyć ;) ale przynajmniej masz nowe doświadczenie i możesz z tego wyciągnąć wnioski ;)
  • Odpowiedz