Aktywne Wpisy

raFFcio +42
Halo @Moderacja @m__b czy wy tam jesteście normalni? Na tym portalu nie ma już żadnej treści poza ruską propagandą, pisowsko-konfederackimi spinami i fejkami oraz rasizmem i antysemityzmem. @Moderacja tak moderuje, że nie reaguje na nic, nawet na bezpośrednie zgłoszenia.
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #

Hej, czy mam szanse znaleźć chłopaka? Mój opis: ok. 35 lat, niski wzrost, wysokie BMI, z urody to myślę, że mocne 3/10 w skali wykopka, zarobki minimalne, ale za to mało jem. #zwiazki #niebieskiepaski

Ile tej bupry na start sniffem?
@Tylex600: 1mg to ciut za dużo jak dla mnie, ale jest pięknie
Dobra, nie truję już. Udanego fazowania!( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Kurcze aż mnie nostalgia wzięła, szkoda , że tu w Irlandii jest bardzo ciężko dostać bupre w postaci tabletek podjęzykowych, ale póki co mam oxynorn w kapsułkach, wystarczy że otworze kapsułkę, wysypuje idealny proszek, robię scieche i jeb w kichawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Słyszałem też że jeśli chodzi o bupre to czasem mniej znaczy więcej tzn. Czasem mniejsze dawki działają lepiej niż większe i muszę przyznać że faktycznie czasem się to sprawdzało ;)
Ej, a aviomarin nie pomoże na wymioty?
Dlatego właśnie po jednym takim doświadczeniu zacząłem robić tak że tabletkę 2mg zgniatalem na proch i robilem sobie z tego 4 mniej więcej równe kreski i na prawdę często bywało tak że jedna taka kraska (1/4) działała lepiej niż 1/2 lub z całej tabsy. Bupra ma to do siebie że czasem mniejsza ilość działa
Uprzedając pytanie, ciężko opisać to doświadczenie, to trzeba po prostu przeżyć, ale jak już mówiłem, trzeba znać swoje limity i odpowiednio dawkować żeby sobie nie zrobić kuku ( ͡° ͜