Aktywne Wpisy

opinel +328
Chyba żadnym kaprysem motoryzacji nie jestem w stanie tak mocno gardzić jak suwami. Już nawet wolę pierdzące wydechy.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz
obiadokolacja chłopska
źródło: temp_file628766008230610877
Pobierz

To rodzi spore pole do możliwych oszustw podczas kupna/sprzedaży używanych iPhone.
Dzisiaj na szybko starałem się ustalić czy zerowanie zużytej baterii (gdzie realne zużycie to ok 75%) faktycznie zmieni coś w systemie?
Odczyt baterii w systemie wygląda dobrze 100% i 2 cykle ładowania(3utools/coconutbattery), system zgłasza że wszystko jest OK.
Na szczęście test w benchamrku Antutu wyraźnie wskazuje dużą różnice w uzyskanych punktach wydajności, przez co można wnioskować, że bateria jest zużyta. Przy zużytej baterii system obniża taktowanie procesora.
Wykonajcie taki test podczas zakupu swoich "nowych" urządzeń żeby zweryfikować faktyczny stan baterii żeby mieć więcej pewnosci nt stanu iPhone który was interesuje :)
Będe to sprawdzał dokładniej i poinformuje o dalszych wnioskach.
#smartfon #telefony #iphone #apple #ios #olx #allegro
źródło: comment_F03I2fqiKjtAL6NX7AtCYbcPr9jlevaP.jpg
Pobierz@ADDR1AN: uderz w stól, pierwszy Janusz się odezwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_4RLjQLTO3IqpPCKGAYOLAKcDeV6a08X8.jpg
Pobierz@Pan_Slon: co. To jest standardowa praktyka producentów? Masz więcej info na ten temat?
Chociaż jak wszedłem w antutu to średnia dla tego modelu wychodzi 189k pkt, czyli moj jest idealnie. Może po prostu poprzednie wersje antutu miały inna punktacje i dlatego wtedy robił 230k, albo mi się coś pomyliło.
źródło: comment_wB0JrZnaSGH0kGbY2bxU5DlyqGU7r7Ky.jpg
Pobierz