Aktywne Wpisy

matiKKS +4
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)

ehhniestety +63
"tajemnica spowiedzi" to pierwsza rzecz do zniesienia natychmiast, klecha z drewnianego pudła wie o morderstwie ale nie musi nic mówić policji bo konkordat xD powinni siedzieć za zatajanie jak każdy inny
#takaprawda #bekazkatoli
#takaprawda #bekazkatoli
źródło: obraz_2024-09-26_165039346
Pobierz

Mam jeden skrypt directory.js, który chcę wywołać za pomocą node.js żeby wyświetlił mi wszystkie foldery z danego path.
W konsoli wpisując > node directory.js działa elegancko.
Problem, że nie mogę tego wywołać podczas wejścia w zakładkę tj. na froncie. Chodzi mi o wywołanie skryptu serwerowego na zdarzenie na froncie.
Dzięki za pomoc i pozdrawiam cieplutko.
#webdev #js #javascript
Wybieram np. markę samochodu AUDI, i wtedy w drugim wyborze pojawiają się A4, A3, A5 itp po wybraniu modelu pojawiają się lata produkcji i wtedy już zdjęcia.
Najlepiej byłoby zaprząc bazę danych, ale chciałem na skróty. Jest inny sposób?
dokładnie coś w tym stylu. Wiem jak wystawić taki endpoint w API w .Net. Tylko to strzelanie do muchy z karabinu. Mam kawałek kodu taki, który wyciąga co chcę ale "require" to server-side funkcja node'a i na froncie nie pójdzie.
kawałek kodu ---> https://pastebin.com/TEigUB0Z
Ogólnie to chcę zrobić:
multiselect dependent dropdown list.
Jedna lista wpływa na drugą. Chodzi o foldery i ich zagnieżdżenia z plikiem na
Komentarz usunięty przez autora
Tutaj jakiś najprostszy tutorial, pierwszy z brzegu z Google https://medium.com/@wlodarczyk_j/tutorial-handling-endpoints-in-node-js-and-express-ce26cb550c28
Tak naprawdę technologia nie ma tu znaczenia, wybierz coś co znasz. Chyba wszystkie frameworki webowe powinny obsłużyć to czego potrzebujesz.