Aktywne Wpisy
wieszacz564 +177
#polityka #bekazlewactwa #lewica #konfederacja #4konserwy Przed państwem nowa minister pracy i polityki społecznej lewaczka Agnieszka Dziemianowicz Bąk w koszulce obrażającej chrześcijan. Teraz wyobraźcie sobie jaki byłby jazgot gdyby zamiast krzyży były gwiazdy Dawida albo islamski pół księżyc. Oczywiście ta typiara była zbulwersowana zachowanie posła Grzegorza Brauna. Ha tfu na tych hipokrytów
jankoval +23
#warszawa #nieruchomosci #kredyt #gospodarka #finanse #inwestowanie #it
W Warszawie jak zarabiasz 10-20k to nie zarabiasz dużo i nie możesz sobie swobodnie kupić mieszkania jakie ci się podoba w miarę blisko do centrum.
Takie zarobki nie są wyczynem. Jak skończyłeś masz przepracowane 5 lat, jesteś przed 30 rokiem życia, to osób które tyle zarabiają jest mnóstwo, dlatego znalezienie taniego mieszkania jest niemożliwe przy takich zarobkach.
Ludzie mieszkają w prach. Jest np. para przed
W Warszawie jak zarabiasz 10-20k to nie zarabiasz dużo i nie możesz sobie swobodnie kupić mieszkania jakie ci się podoba w miarę blisko do centrum.
Takie zarobki nie są wyczynem. Jak skończyłeś masz przepracowane 5 lat, jesteś przed 30 rokiem życia, to osób które tyle zarabiają jest mnóstwo, dlatego znalezienie taniego mieszkania jest niemożliwe przy takich zarobkach.
Ludzie mieszkają w prach. Jest np. para przed
Warto najpierw zapoznać się z konwersacją z TEGO wpisu, bo to Wam WIEELE wyjaśni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Typ na bramkę Ibrahimovicia podany był kilkanaście lub więcej godzin temu, kiedy jeszcze wiele medialnych przecieków sugerowało, że to Szwed wyjdzie w podstawie.
2. Typ pochodził z oferty Betclic, który robi zwrot jeśli zawodnik rozpocznie mecz na ławce. Podobnie jak większość szanujących się i legalnych bukmacherów, jak np. Fortuna. Niestety użytkownik nie zapytał grzecznie o co chodzi, jak to działa, tylko zaczął coś bluzgać w niepowstrzymanym napadzie agresji ¯\(ツ)_/¯
3. NAJLEPSZE: Użytkownik @noshieeeeeeet sam zapytał na mikroblogu na 15-20 minut przed meczem Milanu (kiedy wyjściowym składem już był zalany cały internet), czy Zlatan zagra w pierwszym składzie...xD a więc sam nie był w stanie tego stwierdzić na kilka minut przed meczem, a ma pretensje, że ktoś tego nie przewidział paręnaście, czy już z 20 godzin temu? naprawdę złoto :p
4. Napisał, że "daje typy specjalnie malo prawdopodobne zeby zarobic XD" - kto śledzi tag bukmacherka dłużej niż ostatnie 5 minut sam oceni czy typy dawane są specjalnie "mało prawdopodobne". Można mówić, że skuteczność raz jest wysoka, raz niska, raz średnia, ale nikt trzeźwo myślący nie powie, że są specjalnie podawane złe typy. Inaczej nikt z Was by po te typy nie przychodził... no ale to jest coś, czego raczej tłumaczyć nie trzeba...chyba
5. Napisał, że "typ cisnal ze mnie bo 2 lata nie ogladalem Milanu_" , podczas gdy NIC TAKIEGO NIE ROBIŁEM, gość naprawdę ostro konfabuluje, rozwaliło mnie to :D Napisał śmieszny argument, że "jak bedziesz na tylu meczach na san siro na ilu bylem ja to mozesz dyskutowac ze mna" sądząc, że to ma cokolwiek wspólnego z tematem (xd) a ja napisałem, że jak ma takie argumenty to szkoda dyskusji. Teraz okazuje się, że CISNĄŁEM GO xD
6. Polecam wszystkim zapoznanie się z TYM wpisem, a także screenami, które wrzucę zaraz do komentarzy:
7. Reasumując - polecam Ci szczerze i od serca udanie się do psychologa, pracę nad sobą, nad prowadzeniem rozmowy, czy nawet jakiejś minimalnie merytorycznej dyskusji, a potem udzielanie się na forum publicznym :) bo kłamstwami daleko się nie zajedzie, a jednak nie warto robić z siebie błazna. Z przyjemnością wysyłam Cię na #czarnolisto :)
#typeria #bukmacherka #typybukmacherskie #milan #pilkanozna