Wpis z mikrobloga

#silownia
#mikrokoksy
Siema, co sądzicie o tym planie treningowym 3x w tygodniu - poniedziałek, środa, piątek. System ABABAB... Moje maksy na 5 powtórzeń to:
Martwy 115kg / Przysiad 60kg / Ława 65kg /
Pullup - 13kg / Chinup - 16,25kg / Dip - 19kg.

Przysiad tak słabo dlatego, że przez długi czas miałem problem z lewym kolanem, ale dobra rozgrzewka i mobilizacja przed siadami i cały dyskomfort zniknął. Moim celem jest dojście do w miarę wysokich wyników w tych bojach i przy okazji może lepszą sylwetka od klasycznego Kowalskiego
Pobierz
źródło: comment_eyg5vlsqwLWVsqxq1kad9b3fUqa31qQB.jpg
  • 4
@HakjerHerex: Dziwny i nierówny rozkład jak dla mnie, przecież tego OHP na koniec w B to porządnie już nie dasz rady zrobić. Już lepiej by było A: Siad, Ławka, Podciąganie, Biceps B: Martwy, OHP, Podciąganie, Dipy. Albo po prostu weź gotowy 5x5 ¯\_(ツ)_/¯
@crespo: tylko, że ja wykonuje dipy bardziej na klatkę i tak to ćwiczenie traktuje jako klata, z tym OHP to prawda, bardziej to traktuje jako dobicie tych barków i w tym boju aż tak nie zależy mi na tej sile.

@n3sta: może faktycznie warto się przerzucić na coś takiego, to nie jest przypadkiem 5x5 sakera? Dodatkowo nie chcę robić wiosłowania bo ciężko mi znaleźć dobrą pozycję i boli mnie odcinek