Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
#windows #windows10 #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez moderatora
Aż mi się przypomniało jak kolega w pracy pytał o jakiś program do lekkiej obsługi zdjęć na MacOS, to zaproponowałem Gimpa albo Krite bo wystarczą do tego w nadmiarze i ten drugi nie taki trudny w obsłudze, a
Klasyka xD
@duncanidaho2: A czy ja piszę pogardliwe epitety o innych albo nawet o windowsie? Zadałem tylko proste pytanie, wczoraj bait na głównej o jakimś braku możliwości tworzenia katalogów w linuxie kiedy user nie wie co robi a windowsie nawet takiej prostej rzeczy jak karty od lat nie ma ( ͡° ͜ʖ
Komentarz usunięty przez autora
kiedy producenci nie będą świrować jarząbka i jak normalni ludzie wrzucą sterowniki do standardowego Linuksa
Jak na unixie soft zewnętrzny robi b----l to nikt nie mówi że Linux znów dał ciała. Takie trochę podwójne standardy.