Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
#windows #windows10 #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez moderatora
Widzę że nie bardzo...
Windows robi straszne kaleki umysłowe, myślące że NT10 ma
Odróżniam, użyłem tagu linux bo domyślnie większość jak pisze "linux" ma na myśli jakiekolwiek dystrybucje linuxa. Nikt poza fanatykami nie pisze "dystrybucja linuxa" albo "gnu/linux" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
linuxa.
Przecież dobrze wiem że sam kernel to linux a reszta gnu to desktop enviroment...
Byłem przekonany, że to jakiś windowsowy troll, tyle.
@JanuszJanuszy: jądro WindowsNT też by nie posiadał środowiska graficznego gdyby był udostępniany samodzielnie, bez całej reszty. Poprostu pisząc linux miałem na myśli takie znaczenie jakie 90% osób używających tego słowa, czyli dowolną dystrybucję ;p