Aktywne Wpisy
noipmezc +5
znacie jakies fajne ciekawostki?
Van-der-Ledre +19
"Śmierć jest sprawiedliwa", nie, nie jest. To kolejny frazes n0rmictwa powtarzany bezrozumnie w kółko od lat. Oto dlaczego, jedyną wartością z egzystencji na tym świecie są wspomnienia, które zabieramy za sobą. To jedyny "surowiec" który zostaje z nami i po który tu jesteśmy. Zarówno przegryw, jak i wygryw kiedyś umrą.
Przegryw zabierze stąd wspomnienia przykre, smutne, traumy, będzie być może miał do siebie pretensje że nie wykorzystał życia, że ono się już
Przegryw zabierze stąd wspomnienia przykre, smutne, traumy, będzie być może miał do siebie pretensje że nie wykorzystał życia, że ono się już
Szukam
0. Musi się podobać dziewczynom, nie mi
1. Perfumy, nie wodę toaletową.
2. Jeśli już naprawdę polecacie jakąś wodę, to niech trzyma długo, niczym perfumy xD
3. Raczej w kierunku słodkości, niż czegoś ciężkiego. Może być coś męskiego (męskość pomieszana ze słodkością), ale po prostu niech nie będzie mega ciężkie, nie chodzę codziennie w garniturze.
4. Mimo że ma nie być ciężkie, to niech jednak będzie trochę to czuć. Nie ma być tak delikatne, że ktoś musi się ze mną całować żeby poczuć.
5. Powiedzmy do 500 zł za największy flakonik. Ale z chęcią może być taniej.
Zdam się na wasz wybór, nawet bez wąchania. :) Z góry dziękuję.
#perfumy
@konradowski1995: i wytrzymasz te parę godzin z zapachem, który Ci się nie podoba?
1. Perfumy, nie wodę toaletową.
W większości perfumy dla mężczyzn robione są w wersji EDT.
I w ogóle to Kouros.
Nie kupuje się lasce wody samemu. Na 90% nie trafisz i będzie zmarnowany prezent, a ona w zależności czy jest asertywna czy nie jest, może cię oszukiwać że jej się podoba
Jak mówiłem, większość mi się podoba. Jak mi się nie spodoba, to nie kupię, ale chcę jednak coś sprawdzonego.
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: Szukam dla siebie, perfumy męskie. :)
Podawajcie proszę konkretne modele, bo są różne wersje, na przykład tych Kouros.
Komentarz usunięty przez autora
A to spoko xD
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: on to dla siebie kupuje :)
Z mojej strony polecam:
- Tea for two
- Pi Givenchy
- La Fumee Ottoman Miller Harris
- Amen
- L'Ombre Fauve 8.1 Pierre Guillaume
- Shihan Sensei Piotra Czarneckiego
- Safari for Men Ralph Lauren
Nie przejmuj się, że to często edt - np taki amen przewyższa trwałością wiele wód perfumowanych