Wpis z mikrobloga

@miszelandzelo: Córeczka #!$%@? z WF a potem mamusia musi dupę ratować? x #!$%@? DDDDDDD.

Zostaw ją samą z tym, nie pomagaj jej. Jak chodząc do liceum nie jest w stanie policzyć ile to będzie 50% obecności ani nie jest w stanie sama sobie załatwić lewego zwolnienia to sorry ale masz córkę - kalekę.
@miszelandzelo: Znikąd to się nie wzięło prawda? Ciężko być dobrym w czymś z czego zawsze mamusia napisała zwolnienie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale pomijając wszystko. Twoja córka jest już praktycznie dorosłą osobą, za chwilę będzie miała 18 lat. Nie możesz takich rzeczy załatwiać za nią bo ona nigdy się nie nauczy załatwiać swoich spraw. Od ładnych kilku lat powinna być już samodzielna, co dopiero tuż przed maturą.
@Harmonia @robertx Ta, matka już od dłuższego czasu wie, no niestety łatwo uległa, a ja trochę późno się ogarnęłam xD Głupoty nie wybierasz, wcisnęłam nauczycielowi z WF, że mam zwolnienie, a potem po prostu brnęłam. Chyba po prostu teraz to oleję, a od drugiego semestru ciśniemy no ( ͡° ͜ʖ ͡°) I nie, nie jestem niepełnosprawna, nic mi o tym nie wiadomo, hah.
@miszelandzelo: Jak na semestr to się nie przejmuj. Miałem identyczną sytuację w pierwszej klasie technikum kilka lat temu - był obowiązkowy basen zamiast normalnych ćwiczeń, ja powiedziałem gościowi, że #!$%@?ę, nie będę się w takich warunkach kąpał i #!$%@?. Cały pierwszy semestr nie ćwiczyłem ani razu. NKL na koniec semestru. Poszedłem do niego i się pytam w jaki sposób mogę to zaliczyć bez pływania - kazał mi iść na siłownię i
@miszelandzelo: To jest tak - Twoje nkl czy twój ndst na koniec semestru czy roku jest większym problemem dla nauczyciela niż dla Ciebie. Nie pyskuj, bądź miła i udawaj skruszoną to ci da jakieś łatwe ćwiczenia i będzie miał cię z głowy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Powodzenia!