Aktywne Wpisy
Heekate +58
Takie podsumowanie.
- Wykryty przez radar i zestrzelony o 13:45 EST 2/10/2022.
- Bezzałogowy obiekt "wielkości małego samochodu" lecący na wysokości około 14km.
- Obiekt przeleciał nad częścią Alaski, zmierzał w kierunku bieguna północnego.
- Opisany jako "cylindryczny i srebrno-szary" bez przymocowanego balonu i bez widocznych środków napędu czy unoszenia.
-Lucasa Tomlinsona z Fox News: „Wyższy urzędnik USA potwierdza, że „obiekt” zestrzelony nad północną Alaską w piątek, był w stanie przeniknąć przez
- Wykryty przez radar i zestrzelony o 13:45 EST 2/10/2022.
- Bezzałogowy obiekt "wielkości małego samochodu" lecący na wysokości około 14km.
- Obiekt przeleciał nad częścią Alaski, zmierzał w kierunku bieguna północnego.
- Opisany jako "cylindryczny i srebrno-szary" bez przymocowanego balonu i bez widocznych środków napędu czy unoszenia.
-Lucasa Tomlinsona z Fox News: „Wyższy urzędnik USA potwierdza, że „obiekt” zestrzelony nad północną Alaską w piątek, był w stanie przeniknąć przez
Grooveer +5
Ogólnie to z tego co sobie policzyłem, to się to zajebiście opłaca. Mam 2 lata doświadczenia w programowaniu i nie wiem czy nie wynegocjować umowy na umowie zlecenie właśnie. Tylko potrzebuję jeszcze statusu studenta. Czy jest może tu jakaś osoba, która właśnie studiuje jakiś gównokierunek i na przykład online? Szukam czegoś co nie wymaga ani trochę wkładu pracy i sił. Nawet jeśli trzeba policzyć te parę stów miesięcznie za opłacenie studiów, to i tak w porównaniu do takiego UOP to oszczędności są ogromne. Do 26 lat mam jeszcze trochę czasu.
Ogarnął ktoś może dobrze ten temat?
#programista15k #programowanie #podatki #pracbaza #rozwojosobistyznormikami #rozwojosobisty #zarobki #inwestycje #oszczedzanie #januszebiznesu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora