Aktywne Wpisy

Lewusx +135
8 tygodni do sezonu jesiennego, waga 112kg, ostatnio na scenie było 107kg, ale myślę że przy 105kg mogę wyglądać nawet lepiej.
Cardio - 35min / dzień.
Kroki - 13-15k / dzień.
Trening - 3on/off/3on/off, każda partia 2x w skali mikrocyklu, plecy i poślad 3x w skali mikrocyklu.
SAA - 100/100/15 - TEST/MASTER/TREN (dziennie)
Cardio - 35min / dzień.
Kroki - 13-15k / dzień.
Trening - 3on/off/3on/off, każda partia 2x w skali mikrocyklu, plecy i poślad 3x w skali mikrocyklu.
SAA - 100/100/15 - TEST/MASTER/TREN (dziennie)
źródło: E0C76E7E-CC1A-4636-9E86-5EAB04210B7C
Pobierz
chojnacc +113
źródło: 1000011523
Pobierz

#drony
a ze ludzie czesto lamia prawo to co innego
Czasami zdarzają się jednak sytuacje, że kawałek parku narodowego wysuwa się poza strefę lotniczą i wtedy, co śmieszniejsze, tam tam też masz prawo latać
Jak nie masz zgody na lot na terenie parku narodowego to nie latasz - czyli masz zakaz lotu. Na terenie parku oznacza jego fizyczną granice jakbyś dookoła płot postawił. To że czasami Park 'wystaje' poza strefę nic nie zmienia
Zgodnie z rozporządzeniem Ministra Infrastruktury z dnia 20 grudnia 2018 roku dla lotów bezzałogowymi statkami powietrznymi obowiązuje faktyczna granica parku narodowego, a nie jak poprzednio ustanowiona dla parku granica przestrzeni R.
Czyli to co napisałem na początku i napiszę Ci jeszcze raz abyś zrozumiał.
W granicach PN masz zakaz lotów dronem bez zgody dyrektora PN. Jak jesteś
Kończę bo trolujesz.
Loty nad obszarami parków narodowych i rezerwatów przyrody
Zabrania się wykonywania lotów statkami powietrznymi nad obszarami parków narodowych (...)
Dobry strzał, trochę musiałem poczytać.
Powołałeś się w końcu na jakiś akt prawny, zamiast z głowy walić farmazony, więc sobie zasłużyłeś na odrobinę szacunku. Nawet pomimo faktu, że przytoczyłeś coś co nie obowiązuje. Ale to już dobry kierunek, poczytasz jeszcze trochę, może się douczysz.
źródło: comment_9Y3Z0kVeLPpPgUOLQp5VLShL8h9y6sfV.jpg
Pobierz