Wpis z mikrobloga

ואותי לשאול אדם גאה אתה של עצמך אתה מבין מה אתה עושה? יש לך עוד סיבה וכבוד אדם? אני
לא יודע, אבל בחור פתטי איתך, אלא אם כן אתה לא חושב אפילו אתה ומי אתה עלבון, אתה יכול להרשות לעצמך להעליב אלה את המגיע לה, אך לא הקוטב האפיפיור שלנו ארצו שלנו אדם גדול, וכפי ייחודי וחשוב בגלל זה הוא לא מישהו שיש כל כך-כך שאתה עצמך יכול ללעוג בגלל שאני עושה אותך כמו שאני לא יודע מה גדלת במשפחה אבל אני מניח שאתה לא אני לא מבין מה זה אמונה .אם אתה חושב שאתה נפלא אתה טיפ רגיל שמישהו אחר מבודד מהחברה, אני לא יודע מה זה כל כך מצחיק אבל לסטלין או היטלר או המתעללים אחרים ולא להיטפל אדם קדוש כזה כמו ינואר פאבל . יכול הציבור בפוסט כללית, כגון התמונות בפורומים באינטרנט? אני שואל מי צריך לענות על זה כי אני חושב שאתה יכול לראות כי עבור הכנסייה לא כמו שאתה אתאיסט, אני לא יודע, או חושב שיש שום כת בכלל, או אולי אתה משרתו של השטן ואת האפיפיור לא יהיה עושה את זה, אתה כנראה קצת אני לא יודע מה הוא השטן . בעלי העניין , לחשוב על כמה האפיפיור הוא עשה, הוא היה מישהו מי אתה שתעשה את זה לעג מה? מי נתן לך את הזכות להעליב האפיפיור שלנו בכלל? האם אתה חושב בכלל על פני שזה לא כזה אדם לעצמך שזה יצחק עליי וכולנו להתפאר? אז קחו את הילד שלך אתה באמת כמה מפני שבניגוד לכם כי האפיפיור הוא הסמכות בשבילי ואתה לא יודע מי אתה יכול להיות סמכות אלא אם אותו כמה שוטים כמוך שלא יודעים מה הכנסייה הזאת והדת, אתה יכול לראות כי אני לא מתפלל ולא הולכים הדתות לבית הספר, אתה יכול לראות שאתה לא מכבד את הדת, אני לא יודע איך אתה רוצה את זה לעצמי אז קחו שלך לשים את התמונות אני תוהה אם העזת . ילדים תחשוב על מה אתה יכול לראות כי אין לך מושג על מי היה האפיפיור יוחנן כמו שאתה לא מלא שפותח נפשי זה לא לוקח משם עבור אדם כמו אבי הקדוש משום שהוא מוכיח כי אין לך כנראה בבית לחצות עלבון יחיד הקודש הוא לא על הכנסייה הזו לי אבל בכל העקרונות הכלליים של אמונה יש כבוד מסוים, שכן האפיפיור העליב מישהו ואתה מקבל את מה שאתה להעליב אותו מה? תגיד מה אתה להעליב האב הקדוש כאדם? חסר לי מילים, אבל אם יש לך רעיון אם כי, והרים את כתבי הקודש, ומנו את עצמם ניתן לשנות הייתי הולך לכנסייה כי אני יכול לראות הרבה זמן, השטן נמצא אתה גבר, אתה לא אוהב למרות הכנסייה יושבת בשקט ואל תעליב אנשים אחרים.

#wykopobrazapapieza #pasta #izrael #2137 #heheszki #papaj
  • 9