Wpis z mikrobloga

@preak: Simpsons juz dawno powinno umrzeć śmiercią naturalną, a ostatni projekt Groeninga to tylko potwierdził. Myślę, że Rick and Morty już sobie zasłużyło na miejsce w kanonie najlepszych animacji. Animacja FG jest lazy, a nie oldschoolowa, chyba, że za oldschool weźmiemy Beavisa i Buttheada, to może. Odpal pierwszy sezon Simpsons i zobacz jaka różnica w sposobie animacji i deformacji podczas poruszania.
@preak: Wlasnie rick i morty i bojack nie będą robić wiecej sezonów, jakichkolwiek, bo to inny typ serialu, kierowany do nieco innej widowni. Nie ciagnący sie latami tasiemiec, a w miare spojna (zwlaszcza w bojacku) z historia z, miejmy nadzieje, ciekawe zakonczeniem. Poza tym sądzę, ze south park, family guy i the simpsons juz dawno temu powinny zejsc z anteny
@frez: nie mam problemu z ogarnianiem jankeskiej popkultury, zapewne zjadłem je więcej niż sporo wykopków(którzy często nie wiedzą nawet, co to Seinfeld czy Frasier xd), ale nie byłem w stanie przetrwać pierwszego sezonu nawet do końca, ten mały Stewie, to chyba najgorszy twór.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@boguchstein: ogólnie stewie to fajna postać, tylko fakt, że w późniejszych sezonach jest lepiej rozpisana, na początku skupia się Louis. FG zaczyna się robić dobre od 3/4 sezonu ;)
@boguchstein: chyba jak oglądasz z lektorem albo nie wiesz o czym mowa w serialu ( ͡° ͜ʖ ͡°) To typowy odmóżdżacz, pośmiać się z Żydów, amiszów, Trumpa i tyle, może jak kogoś to uraża to nie będzie się śmiał. To jest idea tego serialu ma być głupi, ironiczny i zaskakująco śmieszny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@preak: najpopularniejsza to raczej Simpsons czy South Park. Humor, pomysły i animacja family guy to po prostu tragedia

Co ty #!$%@?, famuły guy to majstersztyk. Jeżeli chodzi o animacje to od pierwszego sezonu przeszedł bardzo dużą transformacje.
@boguchstein: Ocenianie fg po pierwszym sezonie to totalne nieporozumienie. Pierwszy sezon jest chyba najgorszy, niski budżet i słaba realizacja - można spokojnie go pominąć. Jeżeli masz chęć dać temu serialowi jeszcze szansę zacznij sobie od sezonu nr 2 i potem 4.