Wpis z mikrobloga

Organizujemy skromnego sylwestra i chcemy jako dodatek do wódeczki dać deskę z dobrociami, kupiliśmy jakieś dwie paczki lepszych kabanosów, sery pleśniowe, do tego damy pasztet własnej roboty, co jeszcze by pasowało?
#sylwester #gotujzwykopem
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kabasyl: jako dodatek do wódeczki ... co jeszcze by pasowało?

k-----a, m------n, a--------a, mdma, pixy...

dodatek do wódeczki dać deskę z dobrociami, kupiliśmy jakieś dwie paczki lepszych kabanosów, sery pleśniowe

bez komentarza.

@InterferonAlfa_STG: A te pixy to z czym?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kabasyl w biedrze są czasami takie małe zawijaski z ryżu w środku, a owinięte jest to liściem, hmm....winogrona? Jest to pikantne dość i spoko pomysł do takiej dechy. Widziałem tam też mini ogoreczki konserwowe, pikantne. Też polecam

@lukas83: Dolma jest/są w Biedrze? NIe widziałem ale bym zaryzykował znając ich papryczki nadziewane serem. Dobra cena i dobra jakość
  • Odpowiedz
@kabasyl: @NickciN:

przeciez trolluje. Na imprezach albo jedzenie albo d---i, bo po dragach i tak nikt nic nie zje ?

To co napisales jest super, a jak chcesz zaszpanowac to zrob szarpana wolowine bbq, zupe tajska albo tatara po prostu. I co wazne jezeli chcesz zrobic wrazenie to musi tego byc malo. Tak zeby kazdy (nawet nie kazdy, bo ktos sie spozni itp) dostal troche, mial smaka i
  • Odpowiedz
@InterferonAlfa_STG: Nie no, jedz tam co chcesz. Chodziło mi o to, że bez testów zazwyczaj nie będziesz wiedział czy masz i w jakiej ilości alfe czy inne 2cp. Po dziwnej dawce i substancji lekarze nie będą wiedzieli jak Cię odratować.
  • Odpowiedz
0

@Sefton: po testach raczej tez nie bedziesz wiedzial. Ustalenie dokladnego skladu chemicznego pixy i proporcji o ile w ogole jest mozliwe to wymagaloby znacznych nakladow finansowych. Duzo wiekszych niz zwykla spektomertria za 50e

@InterferonAlfa_STG: No tak, brałem pod uwagę podstawowy test na występowanie poszczególnych substancji.

Chciałem dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@InterferonAlfa_STG: To jak zbadać skład?

Już "dawno temu" Społeczna Inicjatywa Narkopolityki oferowała jakieś testy, żeby sprawdzić, czy zakup nie zawiera jakiś dziwnych i "niepożądanych" dodatków. Nie ma tam oczywiście % ale jak ktoś lubi, to przynajmniej tak sprawdzi, czy to nie jakieś chore RC
  • Odpowiedz
@Sefton: na wszystkich testach ktore oni daja MDMA wychodzi na czarno (czyli zakryje kazdy inny kolor). Wystarczy ze samej tej czesci czasteczki MDMA (grupy jakiejs - zalezy ktory z trzech testow) bedzie chociaz kilkanascie mg i masz test na czarno - wychodzi jako MDMA.
Wszystkie gowno zanieczyszczenia ktore maja wylapac te testy wychodza na nich jasniej, wiec jezeli jest gowno + mdma to wyjdzie jako mdma i nie wiesz czy
  • Odpowiedz