Wpis z mikrobloga

Wielu tzw „przegrywów” uważa się za takowych, ponieważ są singlami (w ogóle sprowadzać przegryw tylko do braku partnerki/seksu nie za kasę to srogie xD). Możecie mi to wyjaśnić? Oraz dlaczego tak płaczecie, że nie macie partnerki? Co poza doznaniami cielesnymi mają one do zaoferowania?
- Wsparcie? Powiedzcie to mężom porzuconym w chorobie/po utracie pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Miłość? Powiedzcie to facetom, z którymi żona się rozwiodła krótko po ślubie dla kasy (50% majątku + alimenty) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Wierność? Powiedzcie to facetom wychowującym nieswoje dzieci. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- S--s? Przeważnie kobieta odcina s--s po ślubie, a zwłaszcza po urodzeniu dzieci. W internecie macie setki komentarzy na forach, ze nie ma seksu po urodzeniu dziecka. Na szczęście s--s można sobie kupić na #roksa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- To ze spoleczenstwo was uzna za nienormalnych? A co Was obchodzi opinia społeczeństwa? Nikt z nich by Wam pomocnej ręki nie podał w potrzebie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Naprawdę jestem ciekaw jakie są te przeważające zalety posiadania partnerki, że nazywacie singlów przegrywami.
#zwiazki #tfwnogf #tinder #badoo #slub #malzenstwo #rozowepaski #blackpill #redpill #przegryw #niebieskiepaski
  • 282
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@programista1992: A widzisz, bo wierzy się, że

- wsparcie będzie, nie będzie porzucenia w problemach
- rozwodu nie będzie, a właśnie miłość
- będzie wierność
- będzie ten s--s nadal, tym bardziej, że przywiązanie do siebie rośnie i dzięki temu powinien być dając "dowód miłości", bez żadnego
  • Odpowiedz
@programista1992: Czasami po prostu ma sie dosyć tej samotności, wieczorem nie ma do kogo się przytulić, albo razem obejrzeć sobie film. I taki przegryw nie był w żadnej z tych sytuacji co piszesz, więc pewnie część zmieniła by zdanie, że lepiej być singlem, ale znowu nie ma co wszystkich kobiet do jednego worka wrzucać.
  • Odpowiedz
@programista1992: dodać trzeba, że nie wiem jak można prawie w 2020 roku jeszcze wierzyć, że dostaniesz od młodej kobiety takie rzeczy jak wsparcie, miłość i wierność XD. No chyba, żeś chad, ale po pierwsze primo - chad na wykopie?
Po drugie całkiem często zdarza się, że nawet chad jest zdradzany i zostawiany dla jeszcze bardziej chadziastego chada, a co dopiero anonki z tagu miałby niby nie być zostawione ( ͡
  • Odpowiedz
@programista1992: Cały ten "przegryw" jest tylko podłym wymysłem ekstrawertyków dla których introwertycy to dziwacy i własnie przegrywy bo nie ruchają za darmo. Za prawdę powiadam wam że fajna piwnica miejscem jest szczęśliwszym niż mieszkanie z kobietą która czasami potrafi zamienić życie w piekło. STOP dyktaturze ekstrawertyzmu i dynamiczności!
  • Odpowiedz
@programista1992: Oczekiwania vs. Rzeczywistość. W czasie świat, moja ciocia komentowała mojego brata ciotecznego który jest 5 lat po ślubie (on 3/10 ona też ) i 2 lata temu urodziła mu się córka -"oni wyglądają na takie szczęśliwe małżeństwo" no właśnie - wyglądają. My widzimy tylko i wyłącznie etykietę, nie mamy pojęcia co się dzieje za zamkniętymi drzwiami. W amerykańskiej społeczności blackpill mężczyzn któremu żona nie daje seksu nazywa się "Deadbedroomer"
  • Odpowiedz
oni wyglądają na takie szczęśliwe małżeństwo" no właśnie - wyglądają.

@Blackpill_RAW: Dokladnie, wiele par odgrywa role szczęśliwych związków przy ludziach a za zamkniętymi drzwiami juz nie jest tak kolorowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@programista1992: bo zostali zaprogramowani że związek daj szczęście xdd Inne tumany z kolei wierzące w miłość myślą że związek to wzajmne płakanie sobie w ramie, że ona będzie sie żaliła jak jej ciężko, a on będzie jej płakał i żalił sie i mówił o swojej depresji a to wszystko w scenerii zachodzącego słońca.

A większość przegrywów nigdy nie widziała nagiej kobiety na żywo i stąd myślą że to takie cudo
  • Odpowiedz
czym uznają się za gorszych tylko dlatego że przegrali w loterii genowej

a zaraz piszesz

bo pożąda się silnych, pewnych siebie io dobrych genach facetów
  • Odpowiedz
@programista1992: Uważają sie nie słusznie bo przecież wpływu na to nie mieli nie? Ale jednoczesnie zamaist to zaakeptować i sie pogodzić że nigdy nie będą mieli seksu z pożądania i zając sie hobby/rozwojem w innych dziedzinach wciąż i wciąż o tym rozmyślają.
  • Odpowiedz
@pijekubusplay: Ok pełna zgoda. Ja przerżnąłem na loterii genetycznej i pogodzilem sie z tym, ze szczerego pozadania, zwlaszcza od atrakcyjnej kobiety, nie bede mial. Wobec tego skupilem sie na karierze, zarobkach, hobby i chodzeniu na #roksa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz