Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +50
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +271

Powiedzcie mi, jak znaleźć sens życia? Bez perspektyw, wiary i nadzieji, że będzie lepiej? Nie wiem co z sobą zrobić... każdy dzień to monotonia. Ból z faktu, że nie wiem czym się zająć. Próbowałem już wielu czynności, ale wszystko zostawiałem po krotkim czasie. Jestem jak zombie, warzywo. Nie daje już rady nosić w sobie tego uczucia... Niepotrzebny nikomu ludzki odpad rakotwórczego życi. Oby mnie ktoś dobił młotkiem i zakopał.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie](https://st.pl/$xvynkdla)
Naucz się bawić życiem. Czerpać przyjemność z małych rzeczy i zawalczyć o wieksze rzeczy dla przyjemności.
Dopóki dobrze nie zrozumiesz i nie wejdzie Ci głęboko pod skórę ta myśl, że to Ty jesteś odpowiedzialny za swoje życie i decydujesz co z nim zrobić, nie osiągniesz niczego.
Zostawię Ci kilka haseł do
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua