Naprawdę wykopki się p--------y do jakiejś laski, cuckolda i tego, że upubliczniają to w sieci xxxxxxd? Jak często potrafię się śmiać do telefonu przeglądając mirko, tak takie akcje zawsze dają mi otrzeźwiającą lepę na pysk. Obrońcy moralności z piwnicy. Ha tfu #afera
@Oryginalny_nikt @Prokurator1990 @musiol108 no kurde, ma małżeństwo swoje jazdy i niech sobie w łóżku robią co chce, po co te wykopki się e---------a?¯_(ツ)_/¯
Patrzenie jak 3 innych facetów rucha żonę i wrzucanie filmików do netu żeby każdy mógł zobaczyć jest jak najbardziej normalne. Wolni ludzie. Ktoś chce żeby dowiedzieli się o tym bliscy i dzieci - zwyrodnialec i zboczeniec ))¯_(ツ)_/¯
@TheFlash: co cię obchodzą obcy ludzie i co cię obchodzi co robią za swoją wzajemną zgodą? Zachowujecie się jak te psy z KK co krzyczą ze przed ślubem nie można a sami cyk do burdelu. Żenada. A tak się zapytam kiedy krucjata przeciwko tym wszystkim gwiazdeczkom p---o do których walicie???
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
Obrońcy moralności z piwnicy. Ha tfu
#afera
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_N0G2tugkWt5JsPQLSy92R4U5EW5GXPog.jpg
Pobierz@Prokurator1990
@musiol108 no kurde, ma małżeństwo swoje jazdy i niech sobie w łóżku robią co chce, po co te wykopki się e---------a?¯_(ツ)_/¯
żal i dupę ściska, że nie poruchają ¯\_(ツ)_/¯
Ktoś chce żeby dowiedzieli się o tym bliscy i dzieci - zwyrodnialec i zboczeniec ))¯_(ツ)_/¯
@krytyk1205: oj tak, tak mnie boli, że nie zwalę sobie do tego, jak mi ktoś obraca żonę XDD Macie wy rigcz?
@krytyk1205: a co cię obchodzi czy walę i do czego walę, hipokrytko? ( ͡º ͜ʖ͡º)