Aktywne Wpisy
sosiwoczostkowe +455
W koncu nadszedl ten dzien. Wrocilem z Polszy i zrobilem obiecane zdjecia z Lidlow w krajach Eurokolchozu. Ale nie tak jak obiecalem. Nie zrobilem ich w dwoch, ani w trzech ani czterech, ale az w pieciu krajach: Austrii, Czechach, Francji, Niemczech i Polsce.
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
źródło: fsghdfghj
Pobierz
Mega_Smieszek +604
źródło: temp_file6969383399586960583
Pobierz

Mam pytanie. Otóż zdechł mi modem dostarczony przez TV kablową i zostałem bez stacjonarnego internetu na kabelku, a przez to nie mogę korzystać ze stacjonarnego komputera i TV on-line. Pomoc firmy dostarczającej ogranicza się tylko do resetowania modemów, nie mają urządzeń zastępczych. Tyle tytułem wyjaśnień. Mam za to internet po sieci komórkowej i mam laptopa z łączem WiFi i Ethernet. Czy jest taka możliwość żeby przy pomocy tego laptopa pobrać sygnał z sieci WiFi udostępnionej przez telefon i udostępnić go na łącze kablowe? Dodam że laptop śmiga na linuxie Mincie.
Heh, na Linuxikach dawno nie robiłem, ale spróbować można.
Ogarnij ten link. On dotyczy Sróbóntó, ale to bez znaczenia.
Na zdrowie!