Wpis z mikrobloga

Oficjalnie i z pełnym przekonaniem oświadczam, że największym dzbanem i prymitywem portalu wykop jest użytkownik @qmox. Naprawdę imbecylu sprawianie komuś przykrości jest dla ciebie takie zabawne? Mimo, że z każdym kolejnym swoim wpisem coraz bardziej się pogrążasz - ukazując przy tym bezkres własnej głupoty - to dobry humor cię nie opuszcza. Co cię zatem tak bawi, swoja własna tępota umysłowa i chamstwo? Przez takich jak ty odechciewa się tu wchodzić. Tfu na ciebie prostaku, tylko na tyle zasługujesz!

#oswiadczenie #wykop #wykopaka
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@revoolution ładnie się nam tu przedstawiłeś jako typowy nosacz aka kurła kiedyś to było. XD I w ogóle nie to było istotą mojej odpowiedzi. Ale skoro miałeś spełnione dzieciństwo to dobrze dla ciebie. I proszę, daruj sobie jakieś osobiste wycieczki, lepiej zacznij od siebie. A teraz witaj na czarnolisto. I jeszcze raz, hrrt tfu i poma.... Mandarynek ci na święta.
  • Odpowiedz
@WhiteRower: strasznie się przejąłem twoją czarną lista, serio, przepraszam cię niezmiernie, fajnie się tak cwaniakuje przez neta napinaczu co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) może się umówimy żebyś mógł mi na żywo napluć, co ty na to? Do gorzowa niedaleko, a i do szczecina mogę się pofatygować
  • Odpowiedz