Aktywne Wpisy
McBreed +212
poszedłem na grzyby a tam takie coś, jakiś nowy gatunek???
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
tylle ze z bezramkowym wyswietlaczem to by bylo zbawienie dla osób mające małe łapki albo nie lubujące sie w telefonach które można złamac w kieszeni kucajac przez ich wielkosc. Mam nadzieje ze którys producent wyda wreszcie smartphone z flagowymi parametrami któremu nie bedzie nic brakowało i bede mogl wreszcie kupic sobie nowe urzadzenie bo poki co lipa jedynie google pixel wpasowuje sie w moje preferencje z tym ze brak slotu sd go dyskwalifikuje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#telefony #android #smartfony #smartfon #huawei #samsung #technologia #lg #gsm #chinskiecuda #bojowkaandroid #honor #htc #xiaomi #motorola #nokia #htc #oppo #sony #gorzkiezale
Komentarz usunięty przez moderatora
I d--a. Nie ma takich telefonów. Albo duży, albo z gównianą specyfikacją. Koniec końców, kupiłem Redmi Note 7 z ekranem 6,3". Jak ktoś mnie pyta, jak się sprawuje, to zawsze mówię, że spoko, ale zbyt duży.
142.20 x 69.90 x 7.90 mm (5.80").
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@CeZiK_: Ale bateria wybitnie kuleje w tym modelu... rozpatrywalem zakup jo ale sorry. Nie płacę 2,4k żeby mieć urządzenie które ledwo wytrzymuje dzień użytkowania
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jeśli będziemy siedzieć w tej kwestii cicho, to na pewno nic się nie zmieni.
Ja, również preferując niewielkie smartfony, aktualnie (od lekko ponad tygodnia) używam XZ1 Compact na LineageOS 16.0 i muszę przyznać, że działa szybko