Aktywne Wpisy

annlupin +23
co se tam myślisz w głowie
źródło: annlupin876540
Pobierz
Pentylion +11
wachta typu smutna i niewyspana, nie bede pił kawy to moze potem bede mogl zasnac. Ucho swędzi od srodka, w wymiarze ktorego nie da sie podrapać. Ruch spory, noc jasna, kolejna, juz 6 zmiana czasu w tej podrozy.
źródło: temp_file233156410677794284
Pobierz

Mareczek z #rolnikszukazony podczas otwierania paki nieźle mnie rozbawił xD oczywiście CV dołączone, nawet się nie gniewam, że nie napisane odręcznie ;).
W paczce wszystko związane z moimi zainteresowaniami, czyli #grybezpradu „Kruki”. Nie znałam jej, ale opis wydaje się interesujący, a do tego jest dla dwóch graczy, więc przy moim niedostatku znajomych, jest to idealna ilość. W weekend na pewno ją ogram.
Książki „Profil mordercy” również jeszcze w łapkach nie miałam, a w okresie świątecznym sporo najeżdżę się pociągami, także będzie co czytać w podróży.
Kolorowe skarpety uwielbiam, jeszcze dziś lemury założę :D.
Świeczka w kształcie choinki pojedzie ze mną do domu na święta, bo osobiście nie korzystam ze świeczek, ale moja mama lubi, jak podczas wigilii coś nastrojowego się świeci na stole ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Znalazły się nawet smaczki dla zwierzaków, jak zasłużą, to dostaną xD.
I oczywiście słodycze, których część już pochłonęłam na śniadanie w ramach zbilansowanej diety. Ale trudno, dla kinder duplo mogę chudnąć wolniej ¯_(ツ)_/¯
Bardzo dziękuję @takjaknachrzcie i życzę, by #wykopaka dla Ciebie była tak miła, jak Twoja dla mnie (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_QhakeWBkhygGnm3Ydxnfvv1ras7DpYW5.jpg
Pobierz@takjaknachrzcie: szacuneczek :D
@Zaff: Mam gierkę Sen, bezpośrednio powiązaną z Krukami (to ich prequel). Bardzo fajna gierka, losowa, ale i tak fajowska. No i na pewno Kruki mają ładne arty, bo Sen ma kapitalne.
A książka to pewnie bezpośrednie nawiązanie do Bestii z Pierdziszewa. xD