Wpis z mikrobloga

Umówiłem się z koleżanką z pracy za tydzień na randkę. Ogólnie z wyglądu jest 3/10 ale ma w sobie to coś co mnie pociąga i intryguje. Ubiera się dość niestandardowo i niezbyt jej styl mi się podoba ale szacun że słucha jezzu. Zachowuje się czasami jakby brała leki na uspokojenie lub coś ćpała mówi tak strasznie powoli. Ogólnie jest śmieszna w pozytywnym znaczeniu. Wydaje się prawdziwą szarą myszką. Tylko pytanie czy w końcu to będzie to i wyjdę z przegrywu i będę mieć pierwszą dziewczynę
#gownowpis
#przegryw
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#pracbaza
#randka
#jazz
#szaramyszka
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@H0nney: właśnie ona jest totalną zagadką bo nie wydaje mi się by mnie olała. Jest spokojna strasznie. Raz była na imprezie pracowniczej i się biedna upiła bardzo. Pewnie chciała resztę dogonić bo inne dziewczyny do niej to mega ładne i wygadane. Nie raz pewnie ją obgadywały
  • Odpowiedz
@Adu_Jean: z doświadczenia mogę powiedzieć, że im bardziej będziesz myśleć o czym gadać, tym mniej tematów znajdziesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) najlepiej jak samo wyjdzie, obojętnie co np. związanego z czymś co zobaczyliście albo sam zobaczyłeś w drodze na randencję ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Adu_Jean: Wiesz jakiego rodzaju muzyki słucha, możesz w to uderzyć. Skoro mówisz, że szacun to podejrzewam, że i Tobie się podoba. Możesz zagaić, że fajnie byłoby się wybrać na jakiś występ itp. Najfajniej uderzać w zainteresowania, bo ludzie wtedy wiedzą o czym mówią i czują się bardziej komfortowo. Powodzenia :)
  • Odpowiedz