Aktywne Wpisy

Melkovva_ +25
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

electroN +76
Mrugająca przednie lampki rowerowe powinny być k---a zabronione a ich tępi użytkownicy j----i mandatami jak leci. Jadę sobie dzisiaj wieczorem DDRem wzdłuż Wisły, jest całkiem ciemno i co trzeci jadący z przeciwka ma j----y stroboskop ustawiony poziomo albo i nawet lekko do góry. Efekt jest taki że nic nie widać przez kilka sekund tylko to mrugające g---o bo oko nie nadąża się dostosowywać. K---a mać, ustawcie sobie te lampki tak żeby nie

Ładny se sweterek zrobiłem? Arduino nano + każda dioda podłączona do osobnego wejścia, robione na szybko i byle jak więc jedna nie świeciła przy nagrywaniu.
Do wigilii zdążę jeszcze mu wgrać różne programy świecenia, tak aby rodzina była w szoku.
Wczesniej tam były takie pastylki z baterią, reagowały na ruch jednakże się wyładowały, dlatego zastosowałem po najmniejszej linii oporu arduino , chociaż moglem je wykorzystać do czegoś przydatniejszego, ale ja(specjalnie z małej) będę się chwalił przed znajomymi jaki to zrobiłem sweter. #pdk ( ͡º ͜ʖ͡º)
Babcia jak zobaczyła to nie mogła się przestać śmiać także efekt powinien być piorunujący xD
Wyjścia.
Linii
Tam akurat na tych liniach dzięki zastosowanemu aluminium występują małe opory więc oba zdania są poprawne