Wpis z mikrobloga

• 0
@Green81: Pogłaszcze :)

Ileż to razy ten temat będzie wałkowany... obroża jest na zatrzask, jestem odpowiedzialnym właścicielem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@hejk4: bo obroże nie są potrzebne kotom, są dla nich tylko zagrożeniem. Zresztą jeżeli dobrze widzę kotka ma adresatkę więc jeżeli się mylę wypuszczasz ją, jesteś pewna, że zatrzask puści jak zaczepi się o gałązkę? Kot może się nie powiesi, ale może poranić. Poza tym obroża to także szansa na infekcje bakteryjne i odpażenia. To Twój kot i Twoja decyzja, ale łatwiej uniknąć pewnych problemów niż walczyć z konsekwencjami
  • Odpowiedz
  • 0
@Green81: Obroża jest luźna i się odpina, bo była testowana. Ona nie wychodzi na dwór - obroże i adresowke ma dlatego, ze czasami pomiędzy nogami niezauważenie potrafi przemknąć na klatkę schodową. Jest mój numer telefonu żeby zguba trafiła do mnie ;)
  • Odpowiedz
@hejk4: "Pytanie, czy warto pisać do niej np. na fb, nie mam jej w znajomych, nie wiem nawet czy kogoś ma - nie chcę jej spłoszyć, po prostu chciałbym ją zaprosić na kawę.. W pracy tak jak mówię raczej nie ma szans jej spotkać.
Idealnie byłoby na żywo gdzieś w sklepie np. ale nie mam zamiaru jej stalkować czy coś ;)" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Lorenka: Nie wiem co te koty nagadały mojemu, ale po tych pogawędkach moja kitka przyszła na jeszcze większe mizianko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz