Aktywne Wpisy
Natalia-_- +162
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +674
#neuropa #4konserwy #kidawa #wybory #takaprawda #polityka
#biedron2020
Wystawianie kogoś o kim nawet ludzie zainteresowani tym co się dzieje w kraju nie mogą powiedzieć praktycznie nic - nie wiem co ma powiedzieć ktoś kto temat ignoruje.
Jeśli jedyną jej zaletą jest nie bycie Andrzejem Dudą - to poprzeczka postawiona nisko, spełnia ją każdy kandydat poza jednym.
Nie wiem też jak się jarać kandydatem kobietą jak wszystkie wypowiedzi tej pani są bezpłciowe, i czytane z listy ustalonych poglądów które
Wybór Kidawy pokazuje tylko tyle, ze PO schetyny nie ma pomysłu na siebie i pomysłu mieć nie chce. Im jest wygodnie i nikt z wierchuszki PO nie odda steru nikomu spoza ich ścisłego obozu
@stan-tookie-1: Na złość mamie odmrożę sobie uszy ¯\_(ツ)_/¯ Taki jest wygląd PO i ich wyborców. Dlatego jest jak jest.
@Serrrek: Czyli lepiej wystawić kogoś, kto może przegrać z Kosiniakiem?