Wpis z mikrobloga

@inozytol: To czy będzie II tura zależ wyłącznie od tego ile faktycznie poparcia ma Duda. Wg mnie nie ma tyle żeby wygrać w pierwszej, więc kogo by opozycja nie wystawiła to przejdzie. W II turze tylko ktoś ze świeżą mordą i charyzmą może wygrać, ale kogoś takiego nie będzie więc Duda zostanie, taki jest mój typ na ten moment.
ylko ktoś ze świeżą mordą i charyzmą może wygrać, ale kogoś takiego nie będzie

@Serrrek: Czy w ostatnim czasie ktoś taki się tam pojawił? Petru, Pomaski, Jachiry, Biedroń, Zandberg (chodzi mi o tych, którzy mogliby się liczyć przeciwko Dudzie).
@czlowiek1988 PO to nie moja bajka ale Kidawe szanuję za bycie normalną, mogli by bez kitu tego Grodzkiego wystawić bo widać że jest merytoryczny i nie ma jeszcze negatywnego elektoratu. Jedno powiem że jeżeli Prezydent Duda i Kidawa-Blonska wejdą do 2 tury to ja na wybory nie idę.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@czlowiek1988 jest dokładnie odwrotnie. Wyrazisty, charyzmatyczny i konkretny kandydat nie ma szans na prezydenturę w Polsce. Ostatnim takim prezydentem był... Wałęsa. Kidawa jest bezbarwna. Nikogo nie grzeje, nikomu nie wadzi. I to sprawi, że wg mnie wygra te wybory.

@dziaru: o to to to. Jedyny tu głos rozsądku. Kidawa jest tak nudna i bezbarwna, że jest kandydatem idealnym. Z resztą taki sam był Duda przed wyborami.
@dolan_plusk: @Deykun: @dziaru: @ZaplutyKarzelReakcji: @GARN: @Im_from_alaska: @Serrrek: @stan-tookie-1: Liberalny wyborca here, w zyciu na nikogo z obozu Schetyny bym nie zagłosował i jeżeli ta Pani ma mierzyć się z Dudą, to na wybory nie pójdę. Bardzo przypomina mi równie bezpłciową Kopacz, która pogrążyła tę partię. I zapewne wielu wyborców, takich jak ja, tak zareaguje.
Radek, wróć ( ͡° ʖ̯ ͡°)